פורסם 2011 במאי 914 שנים יש לי מחשב נייד של Fujitsu amilo הבעיה היא שרק הUSB השמאלי עובד, שתי החיבורים שיש מצד ימין לא עובדים, יש משהו שאפשר לבדוק חוץ מלקחת את המחשב לחנות ?
פורסם 2011 במאי 914 שנים תבדוק אם לחיבורים יש יכולת תנועה כלשהי או שהם תפוסים חזק ולא זזים אפילו מילימטרתעשה זאת בעדינות
פורסם 2011 במאי 914 שנים הייתי ממליץ לך לשלול התוכנה\מערכת הפעלה - תבצע BOOT מ-LIVECD ותבדוק אם הם עובדים בו
פורסם 2011 במאי 914 שנים מחבר הייתי ממליץ לך לשלול התוכנה\מערכת הפעלה - תבצע BOOT מ-LIVECD ותבדוק אם הם עובדים בו תפוסים חזק
פורסם 2011 במאי 914 שנים מחבר הייתי ממליץ לך לשלול התוכנה\מערכת הפעלה - תבצע BOOT מ-LIVECD ותבדוק אם הם עובדים בואתה יכול להסביר קצת יותר ?
פורסם 2011 במאי 1014 שנים ישנן מערכות הפעלה שניתן להריץ אותן מדיסק או DOK ללא צורך בהתקנהאני אישית משתמש לצורך כך במערכת הפעלה חינמית שנקראת UBUNTO אפשר להוריד אותה מהלינק שיש למטהזה IMAGE שצורבים על CD/DVD ואז מגדירים ב- BIOS שיעשה BOOT מ- CD והדיסק יעלה לבד אחרי ביצוע RESET למחשבבתפריט שיעלה תבחר את האפשרות הראשונה שזה בעצם הרצה של המערכת הפעלה ללא התקנה
פורסם 2011 במאי 1014 שנים מחבר ישנן מערכות הפעלה שניתן להריץ אותן מדיסק או DOK ללא צורך בהתקנהאני אישית משתמש לצורך כך במערכת הפעלה חינמית שנקראת UBUNTO אפשר להוריד אותה מהלינק שיש למטהזה IMAGE שצורבים על CD/DVD ואז מגדירים ב- BIOS שיעשה BOOT מ- CD והדיסק יעלה לבד אחרי ביצוע RESET למחשבבתפריט שיעלה תבחר את האפשרות הראשונה שזה בעצם הרצה של המערכת הפעלה ללא התקנהמה זה יתן לי?
פורסם 2011 במאי 1014 שנים שלום לך ישנה דרך טיפה יותר פשוטה - חבר לאחד מהחיבורים הלא מתפקדים מקלדת USB ( רק תוודא שבביוס מאופשרת התמיכה בהתקני USB ) תדליק את המחשב ותראה עם המקלדת מגיבה, או יותר נכון אם המחשב מגיב למיקלדת. לשם ביטחון ,עשה זאת גם עם חיבור שידוע לך כתקין.
פורסם 2011 במאי 1114 שנים הייתי ממליץ לך לשלול התוכנה\מערכת הפעלה - תבצע BOOT מ-LIVECD ותבדוק אם הם עובדים בומה זה יתן לי?שאם זה עובד אזי הבעיה היא איננה חומרתית אלא במערכת הפעלה שלך \ תוכנות שהתקנת.
פורסם 2011 במאי 1314 שנים מחבר עדכון: הורדתי את התוכנה, הרצתי אותה וגם שם רק הצד השמאלי של הUSB עבדזה אומר בוודאות שהבעיה היא בחומרה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.