עבור לתוכן

משחקים קופאים וקורסים

Featured Replies

פורסם

פחות או יותר מאז שקניתי את המחשב יש לי את הבעיה הזאת.

אחרי זמן מסויים המשחק יקפא,והשנייה האחרונה של הסאונד תחזור בלופים.

בד"כ אם אני מצליח לצאת מהמצב הזה ע"י ctrl alt del,התקלה לא תקרה יותר עד הפעם הבאה שהמחשב יופעל מחדש,אבל לפעמים במשחקים מסויימים תגיע קריסה למסך כחול ובפרטי התקלה יופיע nv4_disp.

המפרט הוא

E4500

Gigabyte p31-ds3l

2gb של kingston

Asus 8800GT 512

Coolermaster extremepower 430w

אני חושב שכבר שללתי את הזכרונות ע"י בדיקה בלילה עם memtest.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

nv4_disp אומר שכ. המסך שלך או הדרייבר שלו אשמים.

תבדוק את טמפרטורת הכרטיס במנוחה ועומס קודם כל.

אתה יכול להשתמש בGPUZ למטרת הניטור ובFURMARK או משחק כלשהו לשם הבדיקה, רק בGPUZ תוודא שמסומן בלשונית השניה להמשיך לנטר את הטמפרטורות והמתחים.

פורסם
  • מחבר

אחרי כמה דקות של הרצה עם furmark,הטמפרטורה המקסימלית הייתה 75 מעלות, שזה די סטנדרטי לכרטיס שלי ממה שקראתי בעבר.

פורסם

באיזו גרסא של מנהל התקן אתה משתמש לכ. מסך?

פורסם
  • מחבר

אני אנחש שאתה מתכוון לדרייברים.

אני משתמש בדרייברים האחרונים של Nvidia,ומניסיון שלי זה קורה עם כל דרייבר שניסיתי, כולל עם ישנים.

פורסם

תריץ GPU TEST של OCCT לפחות שעה, בלי בדיקת שגיאות

תבדוק לאיזה טמפ' הכרטיס מסך מגיע ואם יש ארטאפקטים בתמונה

פורסם

זמן הבדיקה ב Furmark אכן היה קצר מדי. אני הייתי מנסה גם לעדכן את גרסת הDirectX שלך - לינק להורדה.

יש כעקרון שלוש אפשרויות מעבר למנהל התקן וטמפ' (מנהל התקן זה דרייבר בשפתנו, עברית :) ):

1. אפשרות תוכנתית - מע' הפעלה: במקרה הזה האלימינציה הכי פשוטה היא להתקין הכל מחדש, או להשיג דיסק קשיח נוסף (לא משנה הגודל) רק לשם בדיקה, להתקין עליו מע' הפעלה, מנהלי התקנים חדשים ומה שאתה צריך בשביל לשחזר את התקלה. אם הכל עובד תקין, אתה כבר יודע את התשובה.

2. אפשרות חומרתית - ספק: אם הספק לא תקין, לא מספק מתח נקי ויציב או לא עומד בעומס אתה תראה תקלות מוזרות, בעיקר עם צרכן ההספק הגדול ביותר במחשב שלך והוא כרטיס המסך. בOCCT יש בדיקה לספק - בדיקה משולבת של כ. המסך והמעבד שבאה להעמיס את הספק במקסימום האפשרי (אתה יכול גם להריץ Furmark וPrime95 במקביל לקבלת אותה תוצאה).

3. אפשרות חומרתית - כ. מסך: תקלה באחד הרכיבים (קבל, מייצב מתח) שיכולים לגרום לתרקלות גם אם הליבה והזיכרון עצמם תקינים. אמנם הרצת Furmark אבל תנסה להריץ ליותר זמן או לחלופין להוריד ולהריץ 3DMark 11 בכמה לולאות.

תנסה וספר לנו איך היה :silly:

פורסם
  • מחבר

עשיתי בדיקה של שעה בOCCT,טמפרטורה מרבית הייתה 90 מעלות,לא היו ארטיפקטים בתמונה.

אני בספק שזו בעית תוכנה מכיוון שהמחשב פורמט כבר כמה פעמים,והתקלה נמשכה גם בין מערכות הפעלה שונות.

אני אנסה להריץ את הבדיקה של ספק הכוח בOCCT ואראה מה יקרה.

פורסם

לפני שאתה מריץ בדיקת ספק ב- OCCT מאוד מאוד חשוב לבדוק שלספק שלך יש הגנה מפני עומס יותר

אחרת עלול להיווצר מצב שאם תהייה דרישה להספק גבוהה ממה שהספק יכול לתת הספק פשוט ישרף אבל אם יש הגנה הוא רק יתנתק.

תעשה ניסוי:

תפתח את דלת המארז ותציב מול המערכת הפתוחה מאורר חדר חזק

ואז תבדוק אם עדיין יש בעיות במשחקים

כבדיקה אחרונה והכי יעילה זה להעביר את הכרטיס מסך למחשב אחר ולבדוק איך הוא עובד שם, אם יש בעיות במשחקים וכו'

פורסם
  • מחבר

לפני שאתה מריץ בדיקת ספק ב- OCCT מאוד מאוד חשוב לבדוק שלספק שלך יש הגנה מפני עומס יותר

אחרת עלול להיווצר מצב שאם תהייה דרישה להספק גבוהה ממה שהספק יכול לתת הספק פשוט ישרף אבל אם יש הגנה הוא רק יתנתק.

ואיך אני יודע אם לספק שלי יש כזאת הגנה?

פורסם

הספק מיוצר ע"י HiPro אחת מיצרניות ספקי הOEM הגדולות בעולם ובעל הספק 400W נקי.

OVP / OCP / OTP / Short circuit protection

ובקיצור, יש לו הגנות כאלה.

פורסם
  • מחבר

גם את הבדיקת PSU של השעה המחשב עבר בלי שום בעיות,ארטיפקטים וקריסות.

אני באמת כבר לא יודע ממה יכולה להגיע הבעיה.

מה שכן שמתי לב אליו עכשיו, בגרף של ה12V,המתח במשך רוב הבדיקה היה בסביבות ה4V, מצד שני יכול להיות שאני קורא את הגרפים לא נכון, לא מבין כ"כ בתחום הזה.

פורסם

תעלה לפה את הגרף, אני אעיף עליו מבט

וגם את הגרף של VCORE

פורסם

המתח 12V לא טוב

וגם המתח מעבד לקראת הסוף לא יציב שזה גם לא טוב

ממליץ להביא ספק אחר לטובת הבדיקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים