עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש מסך LED תקציב 1.2K

Featured Replies

פורסם

חבר שלי מחפש מסך שהשימוש העיקרי שלו הוא סרטים

הגודל בין 21-24 והוא רוצה שזה יהיה LED (הוא מתעקש על LED ואפשר גם בלי אם יש מסך שעדיף על כל הLED)

התקציב הוא עד 1200

אני חשבתי לנסות לשכנע אותו על Dell U2311H למרות שהוא לא LCD כי הבנתי שהוא המסך הכי טוב שמתאים לתקציב שלו

פורסם

LED אינו סוג מסך/פאנל, אלא רק סוג התאורה האחורית.

ה-U2311H הוא בהחלט מסך LCD, אמנם ללא תאורה אחורית מסוג LED, אך ככל הנראה יהיה הקנייה המשתלמת ביותר בטווח המחירים הזה.

פורסם

חשבת נכון, תסביר לו ש LED במסכי מחשב זה גימיק שלא מהווה יתרון מבחינת איכות ממסכים שאינם LED. תראה לו סרטונים מ YOUTUBE של השוואות בין TN ל IPS.

ואם הוא עדיין מתעקש על LED יש את המסך LG IPS236V שהוא משולב LED עם פאנל EIPS. אבל הוא חורג מתקציבו, לדעתי ה U2311H עדיף וזול יותר משמעותית.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות המהירות

למקרה שהוא יתעקש על LED המסך הזה יהיה טוב?

BX2350 Samsung

פורסם

אני לא מכיר את המסך הזה כדי להחוות דעה, אבל אני מניח שהוא יהיה טוב כמו כל מסך אחר.

אתה צריך להבין שבראש ובראשנה המסכים נבדלים זה מזה בסוג הפאנל. פרטים על סוגי הפאנלים השונים תוכל למצוא בסטיקי שבראש הפורום בחלק ב' של המדריך למסך LCD.

כאשר קונים מסך בגודל כזה לדעתי מסך בעל פאנל TN אינו הבחירה הכי טובה בגלל זוויות הצפייה המעט מוגבלות שלו, ואולי גם בגלל מכלול הצבעים שלו (אם כי כאן זה כבר עניין סובייקטיבי). אם הכוונה היא לשבת במרחק של מטר-שניים ומול המסך אז גם פאנל TN יהיה בסדר. הבעיה עלולה להיות מורגשת יותר בישיבה ועבודה מול המסך כמסך מחשב.

חוץ מזה שרוב המסכים בעלי הפאנלים היותר איכותיים מכילים גם סט תכונות ארגונומויות מלא, משהו שלדעתי הוא חשוב (בייחוד היכולת לכוונן את גובה המסך).

בכל מקרה, אחד הנתונים האחרונים שצריך להתחשב בהם הוא סוג התאורה האחורית. אם זה CCFL או LED זה כמעט וחסר משמעות. מה עוד שנכון להיום LED הוא יותר גימיק מאשר תורם משהו בפועל (חסכון באנרגיה לדוגמה).

לאור הפרש המחירים בין מסכי ה-TN עם תאורה אחורית מסוג LED לבין מסכים עם פאנלים איכותיים יותר, לדעתי אין פה מה לחשוב פעמיים.

אני ממליץ לחבר שלך לא להיתפס לעניין ה-LED, ולחשוב מה באמת חשוב לו במסך שלו. האם זוויות צפייה, האם מכלול צבעים מלא יותר, האם יכולת ארגונומית, ולקבל את ההחלטה על-פי מכלול השיקולים המלא.

הערה: פאנל TN אינו גרוע בשום מובן, אך לדעתי, ויש אולי כאלה שיחלקו עליה, כשזה מגיע להצגת תכני וידאו ועבודה עם טקסטים עדיף פאנל איכותי יותר, בייחוד כמשדובר במסך יחסית גדול.

פורסם

בקיצור, תן לו לקרוא את הדיון הזה ואת הסטיקי ותן לו להחליט.

פורסם
  • מחבר

אני אשאל אותו אם הוא סגור על LED שוב

יש אתר בנעוץ שמביא את כל הפאנלים של המסכים

ואני רואה שלרוב המסכי LED יש להם פאנל TN

יש איזה משהו מומלץ בתקציב הזה?

פורסם

ההבדל הגדול בין מסכים הוא הפאנל. אם זה האיכותי ביותר IPS אז כמובן שה-u2311h הוא הבחירה הטבעית.

אם זה יהיה TN אז הכל אותו חרא פחות או יותר, שיקח את מה שזול וחברה טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.