עבור לתוכן

Samsung bx2450 למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כיום samsung 2253BW והשימוש העיקרי שלי הוא משחקים (starcraft 2).

החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה גבוהה יותר ומסך גדול יותר.

ראיתי את המסך הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588)

הוא מומלץ?

תודה.

פורסם

שלום,

יש לי כיום samsung 2253BW והשימוש העיקרי שלי הוא משחקים (starcraft 2).

החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המסך ולעבור לרזולוציה גבוהה יותר ומסך גדול יותר.

ראיתי את המסך הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588)

הוא מומלץ?

תודה.

לא בדיוק, אומנם הוא נראה טוב אבל יש לו ציפוי מבריק מעצבן שלחלק מהאנשים מפריע, ארגונומיה ששואפת ל 0 ופאנל לא איכותי במיוחד. בכל אופן אם אתה רוצה מסך קצת יותר גדול ואיכותי יותר יש לך את ה U2311H של DELL שטוב יותר מהSAMSUNG בכל פרמטר של איכות תמונה.

פורסם

כמה הערות:

* ה23" 16:9 הוא בקושי שדרוג ביחס ל22" 8:5 בכל הקשור לגודל, במובנים מסוימים אפילו שנמוך.

* ל2253BW יש אותו "ציפוי מבריק מעצבן" שלחלק מהאנשים מפריע אבל חלק דווקא אוהבים אותו. אז כנראה לבחור הספציפי כאן זה לא מפריע, כמו גם החסרון בארגונומיה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

אכן לא שמתי לב לציפוי מבריק מעצבן ב 2253bw, אז כנראה זה לא יפריע לי...

ולגבי הארגונומיה, למה הכוונה? (אני מנחש כיוונון גובה ו PIVOT).

שמתי לב שהמסך המוזכר למעלה של DELL עולה הרבה בפורום, האם הוא הבחירה היחידה המומלצת כרגע?

פורסם

הוא בחירה פופולרית, וכשיש בחירה פופולרית אנשים נוטים להמליץ עליה שוב ושוב, וזה גורר אנשים אחרים להמליץ עליה, ונוצר רושם שזו באמת הבחירה היחידה. זה כמובן ממש לא ככה. מדובר במסך איכותי שיתאים למרבית השימושים בצורה טובה. אך זה לא אומר שבמקרים ספציפיים לא יכולה להיות בחירה עדיפה, כמובן בהנחה שמבינים את כל השיקולים, היתרונות והחסרונות.

פורסם
  • מחבר

הוא בחירה פופולרית, וכשיש בחירה פופולרית אנשים נוטים להמליץ עליה שוב ושוב, וזה גורר אנשים אחרים להמליץ עליה, ונוצר רושם שזו באמת הבחירה היחידה. זה כמובן ממש לא ככה. מדובר במסך איכותי שיתאים למרבית השימושים בצורה טובה. אך זה לא אומר שבמקרים ספציפיים לא יכולה להיות בחירה עדיפה, כמובן בהנחה שמבינים את כל השיקולים, היתרונות והחסרונות.

צודק, לי ממש חשוב גודל המסך ורזולוציה גדולה ממה שחש לי היום (1600X1050).

מה לגבי ה DELL U2410? אני רואה שאנשים נותנים פה ממש חשיבות לפנל, האם ההבדל בצבעים כ"כ מורגש? (זווית צפיה לא מעניינת אותי שכן אני מסתכל ישר על המסך)

פורסם

סביר להניח שההבדל בצבעים לא כל-כך מורגש, אבל תלוי את מי תשאל. ההבדל בזוויות עשוי להיות מורגש גם בישיבה ממש מול המסך, כי החלק העליון של המסך יהיה מעט כהה יותר מהתחתון. אך בTN מודרני ההבדל לא נוראי במרבית המקרים.

פורסם

סביר להניח שההבדל בצבעים לא כל-כך מורגש, אבל תלוי את מי תשאל. ההבדל בזוויות עשוי להיות מורגש גם בישיבה ממש מול המסך, כי החלק העליון של המסך יהיה מעט כהה יותר מהתחתון. אך בTN מודרני ההבדל לא נוראי במרבית המקרים.

יש הבדל מורגש, והכי קל זה להביא מסך אחד עם TN ואחד עם IPS ופשוט לראות תמונות בשניהם אבל עזוב לא ניכנס להשוואות, הנקודה שלי שהמחירים של ה EIPS זולים ואפילו זולים יותר ממרבית הTNים החדשים, אין שום סיבה לקנות כיום מסך עם פאנל TN אלא אם כן יש משיכה מיוחדת לגימיקים חסרי תועלת ומי שכן קונה TN במחיר של IPS הוא פשוט פראייר.

פופולארי או לא אין מסך טוב יותר מה U2311H לתקציבו.

פורסם

הקישור שלך מדגים את השפעת זוויות הצפייה, לא את ההבדל בצבעים כשמתבוננים בזווית ישרה. פותח הדיון כבר הבהיר שהוא מודע להבדלים בזוויות הצפייה אך הן לא בראש מעייניו.

מעבר לכך, אתה לא לגמרי מדייק. תמצא לי "EIPS במחיר של TN" כאשר אנו מדברים על מסכי 24". מבחינתך גודל נוסף או כניסת HDMI הם גימיקים חסרי תועלת? ואם מי שקונה TN במחיר של IPS הוא פראייר (טיעון שאני מסכים איתו בהחלט כאשר שאר הפרמטרים זהים), איך תקרא למישהו שמוציא 1000 שקל על מסך שהיתרון היחיד שלו על המסך הנוכחי שלו הוא בהיותו IPS ולא TN, במיוחד כאשר היתרון עבור אותו אדם לא משמעותי, לדבריו?

פורסם

הקישור שלך מדגים את השפעת זוויות הצפייה, לא את ההבדל בצבעים כשמתבוננים בזווית ישרה. פותח הדיון כבר הבהיר שהוא מודע להבדלים בזוויות הצפייה אך הן לא בראש מעייניו.

מעבר לכך, אתה לא לגמרי מדייק. תמצא לי "EIPS במחיר של TN" כאשר אנו מדברים על מסכי 24". מבחינתך גודל נוסף או כניסת HDMI הם גימיקים חסרי תועלת? ואם מי שקונה TN במחיר של IPS הוא פראייר (טיעון שאני מסכים איתו בהחלט כאשר שאר הפרמטרים זהים), איך תקרא למישהו שמוציא 1000 שקל על מסך שהיתרון היחיד שלו על המסך הנוכחי שלו הוא בהיותו IPS ולא TN, במיוחד כאשר היתרון עבור אותו אדם לא משמעותי, לדבריו?

אני מסכים איתך, אני מוכן לוותר על אינץ' נוסף בכדי לקבל פאנל איכותי יותר בכל מצב(אבל זה רק אני). אישית אני עובד הרבה עם טקסטים ומול המסך באופן כללי היה לי מסך 22 של LG בעל פאנל TN לאחר שעברתי למסך עם גודל זהה עם פאנל IPS הרגשתי שיפור מיידית, העיניים לא מתעייפות יותר לאחר שימוש ממושך(זווית צפייה), הצבעים נראים מדוייקים יותר, ארגונומיה יותר טובה, אז למה ששאר האנשים לא יהנו בדיוק כמוני?

יכול להיות שאותו מישהו לא התרשם מIPS לעומת TN? אם ההבדל בעיניו לא משמעותי אז אין שום סיבה לקנות מסך בעל פאנל IPS עם זה אני מסכים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים,

אחרי כל העצות החלטתי ללכת על ה U2410 ‎ DELL :).

הבנתי שיש הבדל ב revisions של המסך, איך אני בודק איזה rev המסך שמוכרים לי ואיזה rev הכי חדש?

שוב, תודה.

פורסם

תודה לכל המגיבים,

אחרי כל העצות החלטתי ללכת על ה U2410 ‎ DELL :).

הבנתי שיש הבדל ב revisions של המסך, איך אני בודק איזה rev המסך שמוכרים לי ואיזה rev הכי חדש?

שוב, תודה.

בעיקרון REV זה סוג של תיקונים ב FIRMWARE של המסך, לפני שאתה קונה תשאל איזה REV זה(זה רשום על אחת המדבקות שעל הקופסה של המסך), תבדוק ב ZAP אם אני לא טועה REV05 הוא החדש ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים