פורסם 2011 במאי 814 שנים מחשב נייד בעיקר בשביל עבודות משרדיות ושימוש בתוכנות כגון AUTOKAD.גודל המסך? 15.6* משקל רצוי? לא רלוונטי* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע +-* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לאעדיפות למפרט מ KSP אך אם יש משהו טוב יותר, אשמח.תודה.
פורסם 2011 במאי 814 שנים נא לפרט את השימוש באוטוקד: דו-מימד או עבודה גם בתלת מימד עם אופצייה לרינדורים?
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר ספציפית ב AUTOKOD שימוש בדו-מימד.שימוש ב V-RAY ותוכנות נוספות של רינדור.ובתוכנות כגון REVIT , SKETCH UP שימוש בתלת מימד.תודה.
פורסם 2011 במאי 814 שנים לעבודה שוטפת עם כרטיס מסך חיצוני התקציב לא יספיק במיוחד עם הצורך שלך לרינדורים בתוכנות השונות שציינת.המינימום לדעתי שיתאים לך בתוספת לתקציב שציינת: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583מחשב מתחת לזה ייקח לרינדורים זמן עבודה גדול יותר.ניתן לקחת מחשב ב-2500 אך הוא יספיק לעבודה בסיסית ללא רינדורים.עדיפות לבחור מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA בגלל התמיכה במעבדי CUDA שקיימת בתוכנות הנ"ל.לצורך העניין, מחשב נייח בתקציב דומה יספיק ביצועים טובים יותר בהרבה ממחשב נייד.
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר "ניתן לקחת מחשב ב-2500 אך הוא יספיק לעבודה בסיסית ללא רינדורים".אם תוכל לתת לי מפרט כזה שיוכל להריץ את התוכנות הללו לעבודה בסיסית ללא רינדורים, אשמח.REVIT , AUTOKAD , SKETCH-UP , PHOTOPSHOPכי אני לא יכול לחרוג בהרבה מהתקציב שיש לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.