עבור לתוכן

Samsung Galaxy S II

Featured Replies

פורסם

ברור, היו פה בפורום אנשים שהם דיווחו על הזמנות מקלוב שהגיעו עם 16% מע"מ בלבד, ואאל"ט אפילו על הזמנות משם שעברו עם פטור מלא מהמכס.

• תגובות 420
  • צפיות 53.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ספציפית למכשיר הזה או במקרים אחרים?

פורסם

גם אני הזמנתי SGS מקלוב ולא שילמתי מכס.

על החבילה הם רשמו מחשב כף יד.

אני מנחש שקלוב מיודעים לגבי ענייני מכס במדינות שאליהם הם שולחים, ואם יש להם אפשרות לחסוך מהקונים תשלום מיותר אז הם עושים זאת.

יש עוד הרבה עסקים שעושים משלוחים לארץ שפועלים באותה דרך.

הגיוני שהם יעשו את זה גם עם מכשירים יקרים אחרים.

פורסם

שתדע שאם המוצר עובר ביקורת אתה תשא בתוצאות אם הדיווח על תכולת הצרור או על ערכו הוא שקרי.

פורסם

כמו שאמרתי בדיון אחר על העניין.

האם מדובר במכשיר תקשורת אלחוטית עם מחשב או במחשב עם תקשורת אלחוטית ?

לדעתי זה גם וגם.

ולכן תיאור המוצר של מחשב כף יד אינה שקרית.

פורסם

עומרי האם נרשם לך על החבילה מ-CLOVE מכשיר PDA ועדיין נתקע במכס ?

פורסם

על הגלאקסי טאב שלי רשמו Notebook Computer, והכניסו לי למרות הכל את כל האלמנט עם ~35 אחוז.

פורסם

זה החשש שלי, שעובדי המכס המתוחכמים (לא צריך להיות יותר מדיי) הבינו שמ-CLOVE מזמינים בעיקר פלאפונים יקרים ופשוט מעכבים כמעט כל חבילה משם ולא משנה מה כתוב עליה, הם גם כנראה קלטו שאחוז ה-PDA נמוך מהמוצהר חחח, במיוחד שכנראה לאחרונה ההזמנות משם נהיו דבר שכיח יותר בין אזרחי ישראל.

פורסם

אני הזמנתי משלוח של DHL.

צריך לקחת גם את הדברים האלו בחשבון כשמנסים להבין מה בדיוק הולך.

פורסם

זה מה שאני מנסה להבין, האם המשלוח ישירות מ-CLOVE? האם יש זיהוי של החנות על האריזה ? אם כן הדרך משם לבין זיהוי של כל "PDA" קצרה...

פורסם

לא קשה בכלל לזהות.

מופיע בבירור על החשבונית.

פורסם

אז יש מצב שאחוז ההצלחות בהברחות המכס האלה יצטמצם משמעותית... אולי קנייה קבוצתית שתתן הנחה על המחיר הזה כן תחזור להיות אופציה סבירה.

פורסם

עומרי האם נרשם לך על החבילה מ-CLOVE מכשיר PDA ועדיין נתקע במכס ?

לא בדקתי אפילו, זה באוטו

אבל אני חושב שכן

פורסם

נשמח כמובן לשמוע מה היה רשום עליו (למרות שעל פניו נראה שנגמרה החגיגה מ-CLOVE), ומן הסתם עוד כל מיני דברים שיבוא לך לספר על המכשיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים