עבור לתוכן

Samsung Galaxy S II

Featured Replies

פורסם

אני מכיר המון אנשים שיש להם אייפון ולא עושים בו יותר מלהוציא ולקבל שיחות\SMS ולשחק אנגרי בירדס. העיקר יש להם "אייפון"

ואני מכיר מספיק בעלי Galaxy S ומכשירי אנדרואיד שונים שעושים עם המכשיר אותו דבר ,אז הנקודה שלך היא .. :facepalm:

עומרי,אני מקווה לראות סקירה מפורטת של המכשיר כשהוא יגיע :xyxthumbs:

• תגובות 420
  • צפיות 53.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו מכיר אולי חנות סלולר בברלין (פיזית) שמוכרת? קרוב שלי טס לשם בסופ"ש לשלושה ימים ואני לא יודע אם אמאזון יספיק להגיע אליו.

פורסם

באירופה הוא נמכר בכל דיוטיפרי, המכיר הוא בין 550 ל-600 יורו ללא Contract.

פורסם

אותו סיפור גם אצלי... מחפש חנות פיזית בברלין גם.

פורסם

פטור ממיסים, הרויח הבחור.

פורסם

דווקא את הסוללה לא בדקת? :P

בכל אופן מסתמן שהמכשיר הזה יהיה הפלאפון הבא שלי :)

פורסם

דווקא את הסוללה לא בדקת? :P

בכל אופן מסתמן שהמכשיר הזה יהיה הפלאפון הבא שלי :)

לא כדאי לחקות להשוואה עם הSansation?

פורסם

לחכות תמיד כדאי, אבל אני אשאר בלי פלאפון (כי אז למה לא לחכות לiPhone 5, ולגלאסי 3, וכו' וכו'). גם ככה ההבדלים בין הפלאפונים האלה זניחים, ואלא אם הוא יציע פריצת דרך משמעותית, אין שום סיבה לחכות.

פורסם

צודק..... אבל כשיש טלפון באותה רמה ואולי יותר(תלוי מה את מעדיף) שיוצא בסוף חודש, ניראה לי הייתי מחכה.

אפילו רק בשביל השקט הנפשי חחחחח.....

פורסם

אני גם ככה מחכה שיכנס לתוקף המבצע של אלביט באורנג' במהלך החודש הבא, וכשנראה איזה מכשירים הם מציעים נשבור את הראש. בכל אופן המאפיינים החשובים ביותר, לי לפחות, הם זמן סוללה, חיבוריות, גלישה איכותית באינטרנט וממשק מהיר. זמן הסוללה הוא הנקודה החלשה של כל המכשירים בשוק ואני לא יודע על מכשיר שאמור לשנות את זה בקרוב, בכל הדברים האחרים, לדעתי הלא מלומדת הסמסונג לוקח.

פורסם

בהחלט מחכה להשוואה כמו שצריך בעניין הבטריה מול הגאלאקסי S הקודם ומול הסנסיישן...

פורסם

למרות שעל הנייר הסוללה של Sensation חלשה יותר באיזה 100MAH.....

פורסם

נתונים יבשים לא שווים הרבה. מערכת ניהול הספק חכמה היא העיקר במכשירים כאלה. מה שווה סמארטפון שאתה חוסך מעצמך שימוש בו פן תגמר לך הסוללה לפני סוף היום...

פורסם

נתונים יבשים לא שווים הרבה. מערכת ניהול הספק חכמה היא העיקר במכשירים כאלה. מה שווה סמארטפון שאתה חוסך מעצמך שימוש בו פן תגמר לך הסוללה לפני סוף היום...

כל מילה בסלע =]

אבל האמת גם להטעין אותו פעם ביום זה מציק......

זה ניראה כאילו שלאף אחד לא אכפת מהסוללה אלא רק מהכוח חישוב...

למה לא עושים סוללה שתספיק לחצי שבוע כמו שהיה פעם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים