פורסם 2011 במאי 714 שנים אהלן,עשיתי קצת עבודת רקע וקראתי את ההמלצה בפורום על U2311 וכדומה.הבעיה היא שאין לי צורך במסך עד כדי כך גדול - עקב מרחק הישיבה הקרובה.המסך ישמש לעבודה על מסמכים וגלישה ברשת, ללא משחקים - בעיקרון מה שקורה הוא שיש לי מחשב נייד וכשאני מגיע הבייתה אני רוצה שהעבודה תהיה נוחה וארגונומית יותר.יש המלצות?יש חלופה לסמסונג בגודל נמוך יותר? 2333Tראיתי שיש את הדל גם בגודל 21...אבל המחיר גבוה מדי - באיזה מחיר ניתן למצוא אותו בפועל? בעיקרון התחלתי בתקציב 500 ש"ח והעלייה לכמעט כפול גבוהה לי מדי.תודהעריכה:עוד נושא שמאוד חשוב לי הוא שיהיה ניתן להגביה את המסך (בחור גבוה)...כך שיהיה בגובה מתאים בישיבה מול שולחן
פורסם 2011 במאי 714 שנים קשה יהיה למצוא בין הזולים ממש מסך שאפשר להגביה אותו. הU2211H והU2311H הם המומלצים בקטגוריה זו, בשל שילוב ארגונומיה ופאנל IPS איכותי. יש גם מסכי TN עם ארגונומיה, כמו הLG L1942PK שמאפשרים הגבהה וסיבוב, אך במחיר כמעט זהה קשה להצדיק רכישה כזו, אלא אם כן מסיבה מסוימת חשוב לך מסך לא רחב. ה2333T לא מאפשר הגבהה. עם זאת, להגביה זה לא כזה סיפור נורא - תמיד אפשר לשים ערימת ספרים או איזשהו בלוק/מדף מתחת למסך כדי להגביה אותו. להנמיך - זה סיפור אחר.
פורסם 2011 במאי 714 שנים מחבר תודה על התגובה, בלי קשר להגבהה , אני מרגיש שה2333 יהיה גדול לי מדי למרחק העבודה...גודל 19 איכותי יהיה גם אחלה מבחינתי. אין צורך בסיבוב...רק יכולת הגבהה יש מסכים יותר קטנים שמומלצים? 23 פשוט נראה לי גדול מדי
פורסם 2011 במאי 714 שנים אין שום בעייה עם מרחק צפייה. רוב האנשים יושבים במרחק דומה מהמסך, מרחק קרוב מאוד.אני עם מסך 22" יושב מולו קרוב מאוד, לא הייתי מתנגד למסך 24". תמיד מתרגלים למסך גדול יותר עד שגם הוא נהיה קטן.
פורסם 2011 במאי 714 שנים מחבר אל תדאג, כשצריך אני עובד עם מסכים גדולים..אבל ככה למחשב אני לא רואה צורך בזה. במיוחד כשמרבית הזמן אני משתמש בו כלפטופ ורק בבית אשתמש במסך הנייח.מבחינתי 19 זה אחלה אם יש המלצות
פורסם 2011 במאי 714 שנים 19 אינץ' זן נכחד של מסכים, מרביתם פשוט ישנים ולא איכותיים או בקיצור לא שווים את הכסף.אם אתה מחפש ארגונומיה קח את אחד המסכים של DELL U2311H או 2209WA מבחינת גודל אתה תתרגל, זו השקעה חד פעמית למשך שנים.אתה תרגיש שיפור גדול לעומת המסך של ה LAPTOP הרבה יותר נוח לעיניים.
פורסם 2011 במאי 814 שנים שים לב גם שה23" הרחב, על אף היותו רחב יותר, נמוך אפילו מה19" הלא רחב. משום שכאשר עובדים מול מסך, לרוב הגובה הוא זה שנתפס כגודל, לא סביר שתהיה לך בעיה עם הגודל של ה23".אם אתה מנסה לחסוך בכסף, אז 19" לא רחב הוא גם לא פתרון - משום שמסכים אלה כמעט לא מיוצרים, הם הופכים לנדירים ויקרים, ולא נותנים לרוב תמורה טובה לכסף.
פורסם 2011 במאי 814 שנים מחבר שים לב גם שה23" הרחב, על אף היותו רחב יותר, נמוך אפילו מה19" הלא רחב. משום שכאשר עובדים מול מסך, לרוב הגובה הוא זה שנתפס כגודל, לא סביר שתהיה לך בעיה עם הגודל של ה23".אם אתה מנסה לחסוך בכסף, אז 19" לא רחב הוא גם לא פתרון - משום שמסכים אלה כמעט לא מיוצרים, הם הופכים לנדירים ויקרים, ולא נותנים לרוב תמורה טובה לכסף.תודה לשניכם...יש המלצה לאיזשהו מסך איכותי בתקציב יותר נמוך מ900 ש"ח? בעיקרון אני מכוון לאזור ה-600חשוב לי שיהיה ניתן להגביה את המסך...בגלל זה אני מעדיף שלא ללכת על הסמסונג למרות שמתצוגה הוא נמכר במחיר הזה בערךעד לא מזמן היה לי LCD של NEC שדווקא היה אחלה.
פורסם 2011 במאי 814 שנים תודה לשניכם...יש המלצה לאיזשהו מסך איכותי בתקציב יותר נמוך מ900 ש"ח? בעיקרון אני מכוון לאזור ה-600חשוב לי שיהיה ניתן להגביה את המסך...בגלל זה אני מעדיף שלא ללכת על הסמסונג למרות שמתצוגה הוא נמכר במחיר הזה בערךעד לא מזמן היה לי LCD של NEC שדווקא היה אחלה.לצערי בתקציב כה נמוך אין משהו איכותי עם ארגונומיה כמו שאתה רוצה, חבל על הכסף באמת עדיף לחסוך קצת ולקחת מסך איכותי עם ארגונומיה מעולה.לסיכום יש לך 3 מסכים בתקציבים לא גבוהים יחסית עם ארגונומיה מלאה ופאנל איכותי,DELL-U2311HU2211H2209WA
פורסם 2011 במאי 914 שנים בוא נגיד שאני אכן הולך על אחד מאלה, איך היית מדרג אותם? זה יותר תלוי בהעדפה אישית- U2311H- יחס של 16:9 כלומר מעט רחב יותר עם רזולוציה של FHD. U2211H- כמעט אותו מסך כמו ^ רק קטן יותר 21.5 אינץ'(לא הייתי ממליץ עליו כשבעוד תוספת קטנה אתה מקבל מסך גדול יותר עם זמן תגובה טוב יותר -U23311H) 2209WA- יחס תמונה של ש16:10 רזולוציה שהיא איננה FHD( לדעתי נוח יותר למי שעובד עם טקסטים) עם זווית צפיה מעט טובות יותר. תראה את הסרטון הזה,
פורסם 2011 במאי 914 שנים מסכים שזה תלוי בהעדפה. הייתי ממליץ לנסות להתרשם פיזית ממסכים בגודל והמימדים המתאימים, אם תמצא כאלה בתצוגה, ועדיף ברזולוציה הטבעית שלהם. יש שיאמרו שחבל לוותר על FullHD וכניסה דיגיטליתי נוספת (DisplayPort) כאשר המחיר הוא אותו מחיר (ואף נמוך יותר), ויש שיאמרו שבכל מקרה הטקסטים קטנים מידי בגודל הזה ועדיף דווקא רזולוציה נמוכה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.