עבור לתוכן

המחשב נתקע לי ולא מגיב

Featured Replies

פורסם

1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026:

The following boot-start or system-start driver(s) failed to load:

TfFsMon

TfSysMon‏‏

מה זה ואיך לפתור את זה???

2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת:

TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.‏‏

למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד.

(והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה)

אובד עצות ממש!

תודה

פורסם

תבדוק אם זה באמת קורה אחרי שאתה מפעיל אותה.

וכן, רוב הסיכויים שהתוכנה היא הגורם לבעיה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, רק האם תוכל גם להסביר לי מה התקלה הזאת אומרת?

פורסם

מני, לא הבנתי בעצם איך התגובה שלך עזרה לו? את באמת לא חייב להגיב לכל דיון שאתה רואה אם אין לך משהו רציני לכתוב.

לגבי השאלה הראשונה: חיפוש של שנייה בגוגל מגלה הכל. אני בכלל לא מבין למה לפתוח נושא בפורום לפני שאתה מקדיש לפחות חמש דקות של מחקר עצמי?

Description: ThreatFire Filesystem Monitor

לגבי השאלה השנייה:

בWindows XP (גם בויסטה עד SP2) יש מגבלה של concurrent TCP connections שנועדה לבנוע (בזבנו) התפשטות של worms וצימצום botnets. לקח למייקרוסופט כמה שנים להבין שזה ממש לא עוזר (זה מה שקורה שקהל הלקוחות שלך כל כך רחב וגם רמת הטימטום שלו) והם וויתרו על זה. במערכות הפעלה שציינתי פשוט היה צורך להפעיל טלאי על tcpip.sys כדאי לשנות את ההגדרה (שהיה מאוד בעייתי לתוכנות P2P כמובן).

מן הסתם ש Bittorent client יגיע לגבול הזה דיי מהר ולכן נרשמת ההודעה ב event log. על ביצועי מערכת זה בטוח לא משפיע כי אין שום קשר בין הדברים.

פורסם

הוא אמר שהוא חושב שהבעיה מתחילה אחרי הפעלת התוכנה BT, אז אמרתי לו שיוודא את זה. :)

אני דווקא חושב שכן עזרתי לו לסגור איזה קצה, בזה שאמרתי לו לבדוק אם התוכנה היא אכן הגורם לבעיה.

כידוע לי, הדבר הראשון שעושים כשמישהו מציג בעיה, אנחנו מנסים להגיע למקור. הוא עוד לא הגיע לשם.

יבגני, לפי איך שאתה הגבת, אתה התייחסת אליי כאילו כתבתי לו "תצבע את המחשב בכחול, וזרוק לים".

פורסם
  • מחבר

הביטרורנט כנראה היה האחראי לתקיעת המחשב, כי לאחר שהפסקתי להפעילו, הסרתי אותו לחלוטין (כולל כל איזכור שלו בREGEDIT) הבעיה אכן הפסיקה.

יחד עם זאת, ולמרות כל נסיונותיכם להסביר, עדיין לא ברור לי מה הביא לתקיעה מוחלטת (קיפאון!) של כל המחשב ללא אפשרות שיקום ללא ריסטרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים