עבור לתוכן

הבריטים חוזרים?

Featured Replies

פורסם

מה הקשר בין לזה בין צבא? תגיד לי, איך מציידים צבא כשאין כסף לייצר תחמושת? כשאין דלק?

החיילים הבריטיים חיילים מצויינים, כפי שהוכח בשתי מלחמות עולם, ולא פחות טובים מהחיילים הישראלים. תבלע חזק ותרד מהעץ, אין לישראל סיכוי מול בריטניה, למרות שאותי אישית הצחיק רק לחשוב על כזה מצב.

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבהרה אחת: שורשי הדמוקרטיה נוסדו ברומא העתיקה.

הבהאה שניה: ישראל היא צבא איכותי אך קטן. טייסי בריטניה הם טייסים ברמה גבוהה מאוד, ברמה של ישראל וארה"ב.

לצבא של בריטניה יש עליונות. וזה לאצבא מפגר טכנולוגית.

ותפסיקו כבר אם כל העניין של הפלישה הזאת, עשיתם מזבוב פיל.

פורסם

לא, שורשי הדמוקרטיה נוסדו ביוון העתיקה לא רומא.

ביוונית דמוס = עם קרטה = שלטון

וביחד - דמוקרטיה = שלטון העם.

פורסם

יכול להיות אבל ברומא הייתה דוגמא ראשונה מוצלחת אפשר להגיד של דמוקרטיה

יוונים אולי המציאו אבל רומאים יישמו די בהצלחה את הרעיון

פורסם

אני לא חושב שלבריטניה באמצא מלחמה תיהיה בעיה להפעיל את קשריהם הפוליטיים לצרף עוד כמה מדינות למלחמה, או להחליף את הנשקים שלהם, או לקנות דברים מתקדמים יותר.

אני התכוונתי לכל אירופה ביחד אבל לא חשוב, בוא לא ניכנס לזה...

ולמי שדיבר על זה שכלכלה יציבה תספק מזון וציוד לחיילים, נו באמת, אנחנו לא במצב עד כדי כך גרוע שאין מה לתת להם.

פורסם

אני התכוונתי לכל אירופה ביחד אבל לא חשוב, בוא לא ניכנס לזה...

ולמי שדיבר על זה שכלכלה יציבה תספק מזון וציוד לחיילים, נו באמת, אנחנו לא במצב עד כדי כך גרוע שאין מה לתת להם.

דווקא כן, כבר שמענו לא פעם ולא פעמיים על איכות המזון (אם יש בה בכלל איכות..) הגרועה שהחיילים מקבלים, ושמענו על מספיק יחידות שלא מקבלות מספיק אוכל.

כמו כן, אם לא קראת בעיתון לפני כמה ימים, אין כסף לקנות דלק למטוסים החדשים שקנינו מארה"ב.

פורסם

השמאל הקיצוני עושה לנו עבודה נפלאה בחו"ל. הוא יודע להיות שגריר מדהים עבורינו.

(מי שלא הבין זה היה בדיוק הפוך)

פורסם

דווקא כן, כבר שמענו לא פעם ולא פעמיים על איכות המזון (אם יש בה בכלל איכות..) הגרועה שהחיילים מקבלים, ושמענו על מספיק יחידות שלא מקבלות מספיק אוכל.

כמו כן, אם לא קראת בעיתון לפני כמה ימים, אין כסף לקנות דלק למטוסים החדשים שקנינו מארה"ב.

אם היית קורא קצת יותר לעומק היית מבין שאין להם מספיק דלק לטיסות שלא נועדו למטרה מבצעית\לימוד חניכי טייס.

אבל אני חושב שבאמת נסחפנו קצת, כמו שכבר אמרו אנחנו עושים פיל מעכבר.

פורסם

השמאל הקיצוני עושה לנו עבודה נפלאה בחו"ל. הוא יודע להיות שגריר מדהים עבורינו.

(מי שלא הבין זה היה בדיוק הפוך)

זה באמת מצחיק שכל האנשים האלה מדברים נגדינו, כבר אפשר לנחש מה עובר לאירופאי בראש כשהוא שומע בנאדם מבית מדבר נגד המדינה שלו, כאילו שזה באמת נכון.

זאת אחת החולשות הכי גדולות של הדמוקרטיה, שנותנים לאנשים כאלה לדבר בלי לקבל עונש הגון, רק בגלל דיבורים כאלה אנחנו לא יכולים לטפל בבעיה כמו שצריך והמחיר הוא מוות של עוד ישראלים.

פורסם

unknown,

כתבתי לך הודעה די יפה עכשיו.. אבל בחרתי למחוק אותה כי אני לא מעוניין בגל של הצפות מיותר.

אני אנסה לסכם את זה במשפט אחד פחות או יותר..: Ignorance is bliss.

בורכת, יקירי.

פורסם

(סטמו את האף בזמן שאתם קוראים את השורה הבאה)

"...השנה היא אלף-תשע-מאות-ארבעים-ושמונה, הבריטים יצאו מן הארץ. ניתן להפליץ ולחטט באף."

אבוי, כל זה הולך להילקח מאיתנו עתה!!! :eek2:

טוב נו, סתם אחד שרואה שהעולם ה"נאור" לא רואה את ישראל בעין יפה אז הוא מחליט להגיד את הדבר הקיצוני ביותר ולו רק שלא יקשרו את יהדותו עם ציונות או ישראליות (חס וחלילה). מה לעשות, אנחנו גורמים לו להראות רע... ;D

פורסם

קראתי על האתר הזה מספר פעמים. מדובר באתר שיצר מרצה באוניברסיטה שהחל ללמוד HTML, ומצא נושא די מקורי לאתר הראשון שלו. הוא עצמו אינו מאמין כלל בעקרונות של התנועה הוירטואלית הלא קיימת להשבת המנדט הבריטי. למרות שישנם אנשים אשר תומכים ביוזמה זו ושולחים לו מכתבי ח"ח.. ישנם גם אשר מאיימים עליו ברצח. בקיצור, אין ממש סיבה לקחת את זה ברצינות...

פורסם

קראתי על האתר הזה מספר פעמים. מדובר באתר שיצר מרצה באוניברסיטה שהחל ללמוד HTML, ומצא נושא די מקורי לאתר הראשון שלו. הוא עצמו אינו מאמין כלל בעקרונות של התנועה הוירטואלית הלא קיימת להשבת המנדט הבריטי. למרות שישנם אנשים אשר תומכים ביוזמה זו ושולחים לו מכתבי ח"ח.. ישנם גם אשר מאיימים עליו ברצח. בקיצור, אין ממש סיבה לקחת את זה ברצינות...

אני יודע אבל מכיוון שזה היה קשור לנושא אז העלית את זה.

פורסם

אני לא מאמין שדבר כזה קורה.. בריטי יהודי (שהוא כבר לא יהודי לפי דעתי) מציע לפלוש לישראל. FFS, עד לאן הדרדרנו? שיהודי תוקע למדינה היחידה שיש ליהודים בעולם סכין בגב?

למה, זהו טבענו כעם למשך הרבה הרבה זמן!

רק תשאל את הנוצרים :)

בכל מקרה, לדעתי צריך להתעלם מהאדם הזה, כי זה ברור שהוא בור מוחלט לגבי מה שקורה במזרח התיכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים