עבור לתוכן

קירור למעבד i5 2500K עם אילוץ DIMM גבוהה

Featured Replies

פורסם

מבקש המלצה לקירור למעבד i5 2500K טוב יעיל ושקט. מתוכנן OC ככל שיתאפשר עם החומרה הקיימת:

1. לוח: ASUS P8P67-M PRO

2. זכרונות: G.SKILL RipJaw X edition 1600 CL7

3. כ.מסך: MSI R5770 HAWK

הבנתי שהזכרונות שלקחתי יש להם בעיית גובה ולא כל גוף קירור מתאים להם. בהנחה שהסלוט הראשון שקרוב למעבד נותר ריק אשמח מאוד לקבל

המלצות "חמות לפתרון קר" ::)

פורסם
  • מחבר

אכן קראתי המלצות טובות על המוצר הנ"ל האם בוודאות הוא יתאים לזכרונות שלי, נוסף לכך הוא נראה מאוד בומבסטי ומאיים - האם הוא לא בעייתי מבחינת רעש. זה לא יהיה נחמד אם ניתן יהיה להגיע ל OC גבוה - אבל רק במידה ולובשים אוזניות רעש ;D

פורסם

NH-D14 הוא בהחלט קירור המציג ביצועים נפלאים, אך לא ניתן להגדירו בדיוק כמשתלם לאור מחירו, מכיוון שאתה יכול לקנות גוף קירור זול יותר שייתן לך את אותה התמורה בפועל.

אם אתה מחפש לבצע OC מכובד, בוא נגיד עד למגבלת קירור אוויר כי הלוח עצמו לא יגביל אותך ב-OC (בניגוד לדגם ה-P8P67-M לדוגמה שלא מאפשר שליטה על המתח וכך ניתן לבצע איתו OC מתון בלבד), הייתי ממליץ על Ninja 3, Mugen II או Yasya.

כולם יתנו לך תמורה הולמת לכסף, ה-Mugen II קצת מסורבל להרכבה וה-Yasya יותר נוח להרכבה.

ה-Ninja 3 גם מעט מסובך יותר להרכבה בהשוואה ל-Yasya וגם קצת יותר גדול וכבד, אך לרוב מעט זול יותר, אם כי בדרך כלל ההפרש במחיר הוא קטן.

אפשר לסכם ולומר שאם אין לך דרישה מיוחדת אז ה-Yasya יהיה הבחירה הכי משתלמת מבחינת שקלול של עלות, נוחות התקנה, ביצועים (ובמידת מה גם משקל וגודל).

אם אתה מתכנן OC גבוה אז אין ברירה אלא לקנות גוף קירור מתאים. גופי הקירור הללו הם לרוב באמת גדולים, אך זה מצב נתון.

אם אתה מתכנן OC נמוך-בינוני אז תוכל להסתפק בגוף קירור קטן יותר כגון Katana III.

פורסם
  • מחבר

המארז שיש לי הוא Cooler master centurion 532 אגב שאלה נוספת, אני בוחן אופציה נוספת לקירור מים, האם ידרש ממני להחליף גם את הספק - כרגע יש לי SONIC 650W . במידה ואני נצמד לקירור אוויר אני מבין שה- NH-D14 הוא בעל הביצועים הטובים ביותר בקטגוריית קירור האוויר

פורסם

יהיה לך די צפוף במארז...כמו כן אין קשר לספק..קירור מים לא צרכן גדול..

מה שכן התקציב שלך צריך לגדול פי 3..ולכן קירור מים זה לא פרקטי..במיוחד עם מארז כזה.

פורסם
  • מחבר

בהנחה שאני יכול להקצות את התקציב הנדרש לקירור מים (סדר גודל של 500 ש"ח) - האם המוצר הבא יכול להתאים במארז שלי והאם הספק שלי יעמוד בדרישה הכוללת מהמערכת

http://www.corsair.com/hydro-series-h70-cpu-cooler.html . נושא הקירור מאוד חשוב עבורי כיוון שעיקר השימוש של המחשב הוא ל FSX ושם צריך למשוך את ביצועי המעבד ממש לקצה. תודה לעוזרים

פורסם

כמו שאמרתי התקציב צריך להיות משלוש..וזה יותר לכיוון ה1500+-..והזמנה מחו"ל..

הD14 ינצח את הH70..ככה שאל תתאמץ יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

הבנתי, תודה - הרבה עוגמת נפש אפשר לחסוך עם עצה מבעלי נסיון!! . האם ה D14 יתאים למארז והזכרונות שלי (ה SLOT הראשון של הזכרון ריק אם זה משפר משהו)

פורסם

כמו שאמרתי המארז יהיה די צפוץ..אבל הקירור יכנס..

לגבי הזיכרון..לא צריכה להיות בעיה מיוחדת..

פורסם

MUGEN II REV B+ לוח דומה לשלך + זיכרונות מאותה הסידרה(במפרט שלי) = הורכב ללא מאמץ מיוחד. למעט המאוורר של הגוף קירור.

המאוורר הוזז קצת(פחות מחצי ס"מ) מעל הסלוט הראשון - אני משער שבשאר הקירורים המגודלים שבהם המאוורר מתחבר לקליפס זה גם אפשרי :xyxthumbs:

לכן לא צריכה להיות כל בעיה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה!!! אין לי יותר שאלות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים