פורסם 2002 במרץ 1123 שנים שוב שלום, הפעם יש לי שאלה נוספת.אני מעונין לקרר את המארז שלי בצורה טובה יחסית (טובה יותר ממה מהמצב שהוא נמצא בו עכשיו).תוכלו להמליץ לי על מאווררים ספציפים ועל גדלים שונים, וחנויות שבהם מומלץ לקנות אותם (בארץ כמובן).שאלה נוספת, תוכלו להמליץ לי על מאוורר טוב לקירור המעבד ? השתמשתיבMini Copper Orb, והוא מאוד מרעיש יחסית, ולא נראה לי שהוא ביצע את עבודתו כראוי :'(.תודה על העזרה מראש.
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מאורר למעבד אני ממליץ לך על volcano 6cu מאוררי למארז קודם תקרא את זה אני אישית מאוד התאכזבתי מה volcano 6cu להפתעתי הרבה המאורר המקורי המגיע אם השבבים של אינטל טוב ממנו בהרבה !!!
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר Been there, done that קראתי כבר את המאמר של KoM על איוורור המארז, וככה המאווררים מסודרים אצלי במארז, פחות או יותר... אין לי הרבה אופציות לגבי מיקום המאווררים בגלל המארז הדפוק שאני משתמש בו (לקנות מארז חדש או לא, זו השאלה הנדרשת......, ואיזה כמובן). קראתי כרגע תגובות שמעודדות מאוד אתהAX7, ניתן להשיג אותו בארץ בכלל ? לא אכפת לי מהרעש שהוא מפיק, אכפת לי שאני יוכל לעשות OC ולשמור על טמפ' טובות. תודה רבה עריכה : מה דעתכם על המארז הזה ENERMAX - FS-710B ? לגבי ספק, בנתיים אני אשתמש במשהו שיש לי בבית ממארזים קודמים.
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים עריכה : מה דעתכם על המארז הזה ENERMAX - FS-710B ? לגבי ספק, בנתיים אני אשתמש במשהו שיש לי בבית ממארזים קודמים.קראת תביקורת עליו ?ה-AX7 הוא כל מה שאתה צריך, וכל כך הרבה יותר...
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים כוס אמק!!!! אני מעוצבן על החברת משלוחים של פלונטר! פלונטר הביאו להם את המארז שלי והם לא מוכנים לשלוח את זה עד מחר!!!!!!!!! אבל שאני אקבל אותו אני אגיד לך מה דעתי עליו
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר כן,קראתי את הביקורת עליו, אבל אתה יודע, ביקורת אחת לא בהכרח מביאה ניסיון עם המארז וכולי (איזה ניסוח דפוק). בכל מקרה, אני מאמין שזה מארז מעולה, אבל לקנות איתו עוד ספק? הוצאה לא קטנה ....... בכל מקרה, KoM, איפה אפשר להשיג את הAX7 בארץ, אם בכלל........ ואם אי אפשר, אני אשמח אם תביע את דעתך על גוף קרור אחר טוב לא פחות ממנו. תודה
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר לא נראה לי כל העניין של הזמנה מחו"ל... גם בגלל שהמכס והדואר מתייחס היום ברצינות לכל מעטפה שמגיעה מחו"ל (מה עוד שהיא תהייה גדולה יחסית), וכל עניין השליחה יעלה דיי הרבה מן הסתם.
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים לא נראה לי כל העניין של הזמנה מחו"ל... גם בגלל שהמכס והדואר מתייחס היום ברצינות לכל מעטפה שמגיעה מחו"ל (מה עוד שהיא תהייה גדולה יחסית), וכל עניין השליחה יעלה דיי הרבה מן הסתם.זה דווקא לא יעלה לך הרבה בכלל!
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר יש לך מושג כמה זה יעלה לי בערך ואיפה אני יכול למצוא את המאוורר הזה בחנות ששולחת לארץ ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.