פורסם 2011 במאי 514 שנים קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים.מה עושים???
פורסם 2011 במאי 514 שנים הסימנים הצהובים אומרים שצריך להתקין דריברים,אבל ניראה לי שווינדוס היה אמור לזהות לבד את המקלדת + העכבר,תעשה ריסטרט למחשב לפעמים לאחר ריסטרט הוא מזהה התקן כגון USB חיצוני DOK,לאחר מכן תכניס קודם את העכבר תראה שהוא מזוהה במידה וכן תעבור למקלדת תנסה אותם אחד בכל פעםאולי לפחות אחד מהם הוא יזהה במידה ולא היתי אומר שזה קשור אולי לחיבור הקודם של העכבר והמקלדת.
פורסם 2011 במאי 514 שנים כן. אבל זה קצת מוזר שאין דיסקים מה שאומר שאין צורך בדריברים, וכן אני לא זוכר שהתקנתי דריברים למקלדת שלי או לעכבר,על כל מקרה שווה לנסות.
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר מדובר בסט של מקלדת ועכבר, אז שניהם מתחברים ביחד, אין אפשרות לחבר כל אחד מהם בנפרד. עשיתי לשניהם enable בביוס ועדיין הם לא עובדים (רק בביוס). אין צורך בדרייברים כי במחשב השני הם עבדו בלי בעיה, רק הכנסתי את הusb וזה עבד. בנוסף באתר של לוג'יטק אין שום דבר שיכול לעזור, ניסיתי הכל. כל פעם שמכניסים את הusb הוא כותב שגיאה בהתקנת התקן, פעם אחת mouse ופעם אחת keyboard. מה אפשר לעשות עוד?
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר בהתחלה הusb מקלדת והusb עכבר היו על disable והם לא עבדו ואחרי ששיניתי את שניהם לenable הם גם לא עובדים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.