עבור לתוכן

בעיה בחיבור מקלדת ועכבר usb

Featured Replies

פורסם

קניתי סט מקלדת עכבר אלחוטי של לוג'יטק, שחיברתי למחשב הם לא עובדים ושהוא מזהה את החומרה, הוא כותב שגיאה בהתקנת מנהל התקן פנה לספק החומרה. המקלדת הגיעה ללא דיסק, במחשב אחר היא עובדת בלי בעיה וגם היא עובדת בביוס של המחשב אבל לא בווינדוס, ניסיתי לעשות enable בביוס, אבל זה גם לא עזר. המקלדת והעכבר הקודמים היו מחוברים בחיבור הסגול והירוק. בנוסף במנהל ההתקנים יש סימני שאלה צהובים ליד המקלדת והעכבר החדשים.

מה עושים???

פורסם

הסימנים הצהובים אומרים שצריך להתקין דריברים,

אבל ניראה לי שווינדוס היה אמור לזהות לבד את המקלדת + העכבר,

תעשה ריסטרט למחשב לפעמים לאחר ריסטרט הוא מזהה התקן כגון USB חיצוני DOK,

לאחר מכן תכניס קודם את העכבר תראה שהוא מזוהה במידה וכן תעבור למקלדת תנסה אותם אחד בכל פעם

אולי לפחות אחד מהם הוא יזהה במידה ולא היתי אומר שזה קשור אולי לחיבור הקודם של העכבר והמקלדת.

פורסם

יש דרייברים באתר של לוג'יטק

פורסם

כן. אבל זה קצת מוזר שאין דיסקים מה שאומר שאין צורך בדריברים, וכן אני לא זוכר שהתקנתי דריברים למקלדת שלי או לעכבר,

על כל מקרה שווה לנסות.

פורסם

אז אתה אומר שעשית בביוס enable למקלדת USB?

פורסם
  • מחבר

מדובר בסט של מקלדת ועכבר, אז שניהם מתחברים ביחד, אין אפשרות לחבר כל אחד מהם בנפרד. עשיתי לשניהם enable בביוס ועדיין הם לא עובדים (רק בביוס). אין צורך בדרייברים כי במחשב השני הם עבדו בלי בעיה, רק הכנסתי את הusb וזה עבד. בנוסף באתר של לוג'יטק אין שום דבר שיכול לעזור, ניסיתי הכל. כל פעם שמכניסים את הusb הוא כותב שגיאה בהתקנת התקן, פעם אחת mouse ופעם אחת keyboard. מה אפשר לעשות עוד?

פורסם
  • מחבר

מישהו? זה ממש דחוף.

פורסם

אני פשוט רוצה להבין איזו אופציה הפעלת בביוס?

פורסם
  • מחבר

בהתחלה הusb מקלדת והusb עכבר היו על disable והם לא עבדו ואחרי ששיניתי את שניהם לenable הם גם לא עובדים

פורסם

תפעיל בביוס כל מה שקשור ל- USB

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם את זה, זה לא עוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים