עבור לתוכן

סרטי HD על core i3 380m

Featured Replies

פורסם

שלום,

כשאני מנסה לצפות בסרטי HD - 1080p על הנייד הסרטים נתקעים כל כמה דקות עם פיקסליזציה מעצבנת.

זו מגבלת חומרה?

האם יש אפשרות להתגבר על הבעיה עם דרייברים/הגדרות אחרות?

המחשב - lenovo g560,

[table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® Core i3 380M Processor, 2.53GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ HD‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]250GB Sata‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Display‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎15.6'' High-Defnition LED (1366x768), 16:9 Widescreen‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ GPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel® HD Graphics With Dynamic Frequency‎

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

תודה. :nixweiss:

פורסם

ממש לא מגבלת חומרה. באיזה תוכנה אתה משתמש ובאיזה media container נמצאים הסרטים?

פורסם
  • מחבר

אני צופה בVLC,

הסרטים שמורים בMKV, והם רצים חלק על מחשב שולחני אחר.

שוב תודה..

פורסם

ניסית לפתוח אותו סרט בדיוק בMPC HC?

לדעתי פשוט לא הוגדרה לך האצת חומרה.

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי. אני אבדוק בערב.

איך אפשר לבדוק אם מוגדרת האצת חומרה?

בMPC יש האצת חומרה?

פורסם

עם סרטי MKV יש לפעמים בעיות.

כעקרון, אין לי בעייה עם FHD גם על נייד עם T4500.

פורסם

MKV (Matroska) זה לא פורמט אלא media container שיכול להחיל כמעט כל דבר לכן לצאת בהזצהרות שיכולות להיות בעיות זה ממש לא חכם.

MPC HC מפעילה האצת חומרה כברירת מחדל ולכן שווה לבדוק את הנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים