עבור לתוכן

סממנים ראשונים להגעת החורף!

Featured Replies

פורסם

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

פורסם

שווה! ;D

חוץ מזה הטמפ' שלך פשוט מצוינות. איזה קירור?

פורסם
  • מחבר

well..

dp-101 עם מאורר 60 מ"מ (יותר טוב מהפשוט) , יחד עם מאורר לדים חזק, מאורר Aerocool ומאורר ג'נרי,

ובקרוב אני יוסיף מאורר 120 מ"מ ועוד אחד שזוהר בUV.

פורסם

חורף הא? תראו את הלוח שלי!

חח החיישן משוגע

פורסם
  • מחבר

הוא לא משוגע, הלוח כל הזמן נמצא אצלי על 25!

אבל המעבד עדיין מתחמם שלך חם לאומת שלי :)

פורסם

מה זה ה cpu diod הזה שהוא מודד

פורסם

לא כתבת איזה מהירות אתה עובד...

איזה ביוס גם כן?

פורסם

"סממנים ראשונים להגעת החורף!"

אני חולה :P

פורסם

"סממנים ראשונים להגעת החורף!"

אני חולה :P

:lol:

לצערי הרב אני לא ממש יכול לדעת את הטמפרטורה האמיתית של המעבד שלי עקב העובדה שאני מחזיק בלוח של Abit :-X

פורסם

אצלי הטמפ' ככה בערך חודש אחרי שקיבלתי את המחשב.

פורסם

יפה מאוד.. אבל אל תשכח שאתה ללא OC (על פי המפרט שלך) ושהמעבד הזה קריר מאוד ללא OC (על פי ניסיון איתו במחשב של אחותי..) מה שכן אחרי OC ל-2000 הוא קופץ מ30 וקצת ל-40 וקצת עם מארז מאוורר היטב ועם Volcano6C+ היסטרי (7000 RPM..)

יותר מאוחר אני יצלם את הטמפ' שלי.. הם גם כן צנחו בכ-4 מעלות מהקיץ.

ולצערי הרב, אני מרגיש גם כן את החורף על גופי, וירוס ושפעת קשים תקפו אותי (יום חמישי הייתי עם אינפוזיה).

פורסם

והנה שלי יש ירידה של 3 מעלות..

*הטפרטורה ניבדקה לאחר שעה ששיחקתי ב-NFS:UG

*המעבד נימצא ב-OC כמו שרשום בחתימה שלי( FSB=230*10=2300MHZ Vcore=1.625V)

Untitled-1.jpg

פורסם

fire15, לא אמור להיות חורף במעבד שלך כל השנה עם הפלטייר? למה שמת אותו על ה-GPU :-\ ?

פורסם

fire15, לא אמור להיות חורף במעבד שלך כל השנה עם הפלטייר? למה שמת אותו על ה-GPU :-\ ?

חח צודק אבל זה היה פעם...

עכשיו אין יותר פלטייר על המעבד(קיבלתי שבץ מתי שראיתי את החשבון חשמל)

ואין כרגע גם בלוק מים על המעבד(עקב דליפה ברדיאטור אז עד שאני יקנה חדש אין בלוק על המעבד)

יש רק פלטייר על הכרטיס מסך ושמה כל יום זה כאילו נמצאים בסיביר :) (שאני לא משחק במישחק הליבה נמצאת על 2-0 מעלות ושי מישחר זה נימצא על 5-7 מעלות)

פורסם

אצלי יש משו מוזר כי בתוכנה הוא מראה שהטמפרטורה של המעבד היא 51 ולפי הפנל של אינרמקס שהחישן שלו ממוקם בין הצלעות של המאוורר הטמפרטורה היא 32 מעלות. נכון שהמיקום לא מי יודע מה אבל יכול להיות שיש כזה הבדל גדול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים