פורסם 2011 במאי 414 שנים שלום לכולםיש לי שאלה זה קשור יותר לRPMקיבלתי שולחן חדש ושמתי תמחשב למעלה לכיוון המזגן שהצד שמכניס אוויר לכיוון המזגן ושמוציא לכיוון החלוןעכשיו אני עם מזגן בדקתי מעלות הכל תקין ומעולה המעבד 18 לפעמיםם 16 והכרטיס מסך 30 עכשיו הRPM משתגע בהתחלה הוא על 42 ואז הוא מגיע למשהו כמו 2500 ואפילו יותר לפעמיים. ופתאום זה נעלם לי לכמה שניות ואז אני רואה עוד פעם 42 ואז אותו סיפור... חוזר למספר גבוהה נעלם לכמה שניות כאילו זה עושה REFRESH ואז חוזריכול להיות שזה בגלל המזגן?מארז : ANTEC NINE HUNDRED TWOדרך אגב זה קורה רק שאני שם תמאוורים הקדמים שמכניסים על HIGHוזה לא קרה לי בלי מזגן
פורסם 2011 במאי 414 שנים מחבר המזגן מכובה והמאוורים במארז על HIGH כולם והRPM עדיין גבוהה 1500 ולפני שעשיתי את כל הבלאגן עם המזגן הRPM היה מגיע גג ל250 הרסתי משהו ?
פורסם 2011 במאי 514 שנים ההודעה שלך די מבולבלת אבל אם התכוונת לזה אז 2500 RPM זה תקין42 RPM לעומת זאת כלל לא סוחב אוויר
פורסם 2011 במאי 514 שנים מחבר כן הניסוח היה טיפה מבלבל אבל לזה התכוונתי בעיקרון כי שאני מדליק תמזגן וכפי שהזכרתי הוא מכוון ישירות למארז לשתי מאווריים הקדמים שמכניסים אוויראז השאלה שלי הייתה עם זה בגלל המזגן הRPM עולה?
פורסם 2011 במאי 514 שנים david2k קרא את חוקי הפורום ותתאזר בסבלונות !להקפיץ הודעות לא יועיל פה!ואני ממש מצטער אבל לא ממש מבינים מה ה"בעיה" בדיוק..כמה מאווררים יש לך ? היכן הם ממוקמים ולאן הם מחוברים ?כמו כן תוכנה מומלצת היא HWMONITOR..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.