עבור לתוכן

מעבד+לוח אם+זיכרונות לצורך משחקים+עריכה של סרטים מוזיקה תמונות 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה

אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו

intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box

gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ...........................

(אין לי כוח לכתוב את ההמשך)

kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9

אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטוח כמה כסף יש לי אליו אם בכלל (מעבד לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך)} בסביבות ה2000 ש"ח אז תודה רבה למרות שזה לא כזה דחוף אני יכול להסתדר אם מה שיש לי (9500GT בקרוב מאח שלי 9800GT אבל זה לא בטוח)

פורסם

באיזה רזולוציות אתה משחק?

Core i7 הוא לא מעבד שמיועד למשחקים והוא לא נכנס בתקציב שלך גם ככה.

Core i5-2500K רלוונטי רק אם אתה מתכנן OC (והלוח שנתנו לך במפרט לא מאפשר לך לבצע OC). כאן המקום לשאול אם אתה מתכנן בכלל OC או לא?

תפרט קצת יותר מהן הדרישות שלך מלוח האם (כמות וסוג חיבורים), האם מתוכנן OC ובאיזו רזולוציה אתה משחק וניתן יהיה להמליץ לך על רכיבים.

כמו כן, אם יש לך חנות מסוימת (שיש לה אתר) שממנה אתה מתכנן לקנות, תציין את שמה כדי שניתן יהיה להמליץ מבין ההיצע ששם.

פורסם
  • מחבר

אני משחק על 1680X1050 בקרוב מחליף מסך לFHD המשחקים לא כאלה חשובים לי כרגע,יש תכנון לעשות OC אז זה אומר שצריך לוח אם אם אפשרות לOC אני צריך שיהיה גם ללוח אם USB3 חוץ מזה אין לי ממש דרישות\בקשות בנוגע אליו

תודה על העזרה ושבת שלום :)

פורסם

Core i5-2500K

Gigabyte P67A-UD3 או ASROCK P67 PRO 3 ואולי אחר בהתאם לזמינות הרכיבים בחנות ששממנה תקנה, אבל בעקרון אתה צריך לוח P67 די בסיסי כי הדרישות היחידות שלך הן OC ו-USB 3.0.

זכרון: כל זכרון DDR3 מיצרנית מוכרת בתדר 1333/1600 שעובד במתח של עד וכולל 1.5V, בנפח הרצוי (עבורך 4GB). קנה את הזול ביותר שעונה על התנאים הללו.

אם אתה רוצה להכניס בתקציב גם כרטיס גרפי ו/או רכיבים אחרים תוכל לבחור במערכת זולה יותר:

Athlon IIx4 640 או Athlon IIx3x445

GIGABYTE GA-880GMA-UD2H

זכרון: כמו במערכת הקודמת.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה ואבא שלי עכשיו אמר לי לבקש לוח אם שיש בו אפשרות ל2 כרטיסי מסך כי הוא כנירע יקנה לי 2 והוא רוצה לשלב אותם עצלי שוב תודה רבה על העזרה

פורסם

שני הלוחות הנ"ל יאפשרו לך ליצור מערך מרובה כרטיסים מסוג CFX, אבל אם אתה רוצה את עצתי, אני ממליץ לך להימנע ממערך שכזה. החסרונות שלו (ייקור המערכת בקניית ספק כוח יקר יותר, עוד כרטיס גרפי, צריכת האנרגיה ופליטת החום המוגברות שלו, תופעת ה-Microstuttering במקריםן מסוימים והעובדה שלא כל המשחקים מנצלים בכלל מערך שכזה) הופכים אותו לממש לא משתלם אלא אם כן אתה משחק ברזולוציות גבוהות חריגות או במשחקים מאוד ספציפיים שבהם הוא נותן איזה שיפור משמעותי שלא ניתן להשיג באמצעות כרטיס גרפי בודד.

אתה יכול לקבל חווית משחק מלאה בכל רזולוציה שגרתית היום (עד ואפילו מעבר ל-1920x1200) בעזרת כרטיס גרפי בודד ולכן מערך כרטיסים ברוב המקרים הוא מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים