פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים שלום רציתי לספר לכם על מקרה שקרה לי אם המחשביםאני חיי בארה"ב בניויורק קניתי עד היום 2 מחשבים הכי טובים שיש ואחזרתי אותם לחברות בגלל בעיותהמחשב הראשון קניתי בניויורק בחנותלא יאומן כול המוכרים הם סיניםהבעיות שהיו לי אם המחשב הראשון הלוח אם היה דפוק פעם ראשונה הייה לי בעיות אם כרטיס מסך פעמים הם נשרפו ובעיות אם משחקים כמו ריצודים של התמונהASUS 5900 UMSI 5900 U שתי הדגמים הם 256 מגה בייט ULTRAביטלתי את העיסקה והחזרתי את המחשב לחנות המחיר של המחשב היה 2650$המחשב השני קניתי מחברת מקלפורניה IBUYPOWERהבעיות שהיו לי אם זה שהלוח לא רצה לקבל את ITNETCEBALהם שמו לי צורב די וי די שונה ממה שביקשתי (יותר זול) ואחר כך הלוח התחיל לזייף אם אמרו שישלחו טכנאי אם לוח חדש ואחרי שבועיים החזרתי את המחשב לחברה בקליפורניה המחיר היה 2850$בקיצור אתם רואים יש גם בעיות אם מחשבים באמריקהשכול ההבדל פה שברגע שאני מבטל את העיסקה מחזרים לי את כול הכסף לא כמו בישראל שלוקחים אחוזים על ביטל עיסקהאני מצרף תמונות ומפרטים של שתיי המחשבים שביטלתיhttp://photos.walla.co.il/saharsex המחשב השניhttp://photos.walla.co.il/gokogtהמחשב הראשוןאני מחכה למחשב השלישי שלי הינה המפרט:
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מה המפרט ??? ולמה אתה קונה בחו"ל ???הוא גר שם .מי קונה מחשב מורכב ,בגלל זה הם גם יקרים כל כך .
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מה הפואנטה פה בכלל ?לדעתי אין פה שום פואנטה, ולכן הנושא לא קשור לפה.הוא סתם רצה לשתף אותנו.ובכלל שכח לצרף את המפרט השלישי... (=פורום מפרטים מומלצים)
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים הוא שכח בהתחלה כן. אבל אחרי זה פתח עוד תרד, שם הוא רשם למה הוא מחכה. לא היתם ב 4 בבוקר אז בטח נסחף עם הזרם מה שהוא רשם. סהר טוב שעליתי על הבעיה לא קונים מחשב מורכב. וטוב שסוף סוף יהיה לך ATI מורכב מקורי.
פורסם 2003 בנובמבר 2921 שנים מחבר Intel Pentium 4 3.2 MHzIC7-MAX3(Intel i875PCORSAIR -TWINX1024R-3200C2ATI RADEON 9800 XT16X DVD-ROM - SONYSONY DRU-510A DUAL FORMAT DVD-RW/DVD+RWSEAGATE 120 GB 7200 RPM SATA-150 HARD DRIVE [8MB CACHECREATIVE LAB SOUND BLASTER AUDIGY-2 ZS 7.1viewsonic e90f+sb crtThermaltake Highest Xaser III V1000A מארז עם 7 FAN על המעבד יושב ספארק 7אני מקווה שהמחשב השלישי ישאר אצלי ברגע שהיה לי תמונות אני ישלח לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.