פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים שלום יש לי את המארז של Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower במארז יש 7 מאווררים שבאים מהחברה עם המארז רציתי לדעת אם המאווררים האלה טובים אם לא איזה מאווררים כדי לקחת ואיזה סוג מאווררים רגלים או מאווררים חכמים ואיזו חברהבמארז יש לי יכולת שליטה על 4 מאווררים מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה סהר
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים המאווררים שבאים מטרמל טייק בסדר לא צריך להחליף. הם smart case fan 2 ממש אבל ממש לא נכון, זה שהם כתומים זה לא עושה אותם SF2.המאוררים שבאים עם המארז לדעת כל אלה שרכשו אותו לקויים ובקושי פועלים.להחליף 7 מאוררים למארז זאת הוצאה גדולה (במידה ואתה רוצה משהו איכותי),בכל מקרה אם יש בידך את הכסך , הייתי ממליץ על מאוררי הUV של וונטק גם אם אין לך דרךלהאיר אותם הם פשוט מעולים , 40cfm על 34 דסיבל, כל מאורר 50 שקלים.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים תרא אם אתה יכול לשנות תמהירות של המאוורר הכתום הזה זה כבר SMART. ואתה יכול לשנות. זה לא חייב לבוא עם חיישן חום. במלא לא משתמשים בו אם אתה שם אותו במארז, ולא על המעבד
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים תרא אם אתה יכול לשנות תמהירות של המאוורר הכתום הזה זה כבר SMART. ואתה יכול לשנות. זה לא חייב לבוא עם חיישן חום. במלא לא משתמשים בו אם אתה שם אותו במארז, ולא על המעבדמה הקשר בין שינוי המהירות ובין היותו SF2 , הביצועים שלו נמוכים ואפשר לשלוט עליו לא באמצאותפוטנציומטר כמו על הSF2 אלה באמצעות פאנל שאליו המאורר מתחבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.