עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד במחיר של עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה צהריים טובים.

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל.

התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל..

אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם.

אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD..

ואם כבר אני קונה אני רוצה i5..

כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD)

זה הבדל של בערך 400 שקל..

אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך?

תודה מראש..!

[table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]NVidia GeForce GT525M 1024MB[/td][/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td][td]640GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/td][/tr] [tr][td]זכרון פנימי[/td][td]4GB DDR3 1333MHz dual channel[/td][/tr] [tr][td]משקל[/td][td]משקל התחלתי 2.38 קג[/td][/tr] [tr][td]אחריות[/td][td]שלוש שנים אחריות יצרן במעבדה[/td][/tr] [tr][td]אחריות סוללה[/td][td]שנה[/td][/tr] [tr][td]אספקה [/td][td]2 ימי עבודה[/td][/tr] [tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr][td][/td][td]תכונות נוספות[/td][/tr] [tr][td]מערכת הפעלה[/td][td]Windows 7 Home Premium 64Bit[/td][/tr] [tr][td]כרטיס רשת אלחוטי[/td][td]Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card[/td][/tr] [tr][td]שן כחולה[/td][td]Dell Wireless 1702 802.11b/g/n + Bluetooth v3.0+HS Card[/td][/tr] [tr][td]כונן אופטי[/td][td]8X DVD+/-RW Drive[/td][/tr] [tr][td]קיבולת זיכרון מקסימלית[/td][td]8GB[/td][/tr] [tr][td]כרטיס רשת[/td][td]10/100 network interface adaptor[/td][/tr] [tr][td]מצלמה מובנת[/td][td]1.0MP Integrated 1280x720 native HD Webcam[/td][/tr] [tr][td]רמקולים[/td][td]4-Watt (2 x 2W) High Definition Audio 2.0 Stereo Speakers with SRS Premium SoundTM [/td][/tr] [tr][td]סוללה[/td][td]סוללת 6 תאים 48WHr[/td][/tr] [tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr][td][/td][td]כניסות ויציאות [/td][/tr] [tr][td]קורא כרטיסים 8 ב 1[/td][td]Digital (SD) Memory Card,Secure Digital Extended,Capacity (SDXC),Secure Digital High Capacity (SDHC),Multi Media Card (MMC),MultiMedia Card plus (MMC+),Memory Stick (MS),Memory Stick PRO (MS Pro),xD Picture Card (xD) [/td][/tr] [tr][td]כניסות USB[/td][td]שתיים מסוג USB3[/td][/tr] [tr][td]כניסות USB[/td][td]אחת מסוג USB2[/td][/tr] [tr][td]כניסת eSATA/USB2 Combo[/td][td]v.gif[/td][/tr] [tr][td]VGA חיבור למסך חיצוני[/td][td]v.gif[/td][/tr] [tr][td]יציאת HDMI v1.4[/td][td]v.gif[/td][/tr] [tr][td]RJ-45 חיבור לרשת[/td][td]v.gif[/td][/tr] [tr][td]חיבור חשמל[/td][td]v.gif[/td][/tr] [tr][td]חיבור אודיו אוזניות + מיקרופון[/td][td]v.gif[/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

מה שרשום במפרט זה מה שאני צריך..

המטרה זה צפייה בסרטים ועבודה באינטרנט.

גדול מסך 15 אינץ

כונן דיסקים + צורב

זהו..

פורסם

אם אתה מחפש משהו זול יותר ועם ביצועים טובים יותר יש לך את זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252

במבצע עד מחר, 3 שנות אחריות.

לגבי DELL יש לך 2 אפשרויות:

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2630qm.htm

זה יכנס לתקציב אם תוריד מע' הפעלה ותשדרג אחריות = 3929 ש"ח

אופציה יותר ניידת וגם חזקה היא לקחת את ה-Vostro 3450 שמציע איכות בנייה טובה יותר, אמנם מסך "רק" 14" (14-15 זו אותה רזולוציית מסך סה"כ... אז זה לא ששטח העבודה שלך גדל פתאום), עם מסך מט, מקלדת עם תאורה אחורית ומשקל קל יותר כך שגם יהיה יותר נייד במקרה ותרצה לקחת אותו איתך.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm

מבחינת רמת הביצועים של כרטיסי המסך הנ"ל הם מסודרים ככה:

GT 540M > 6630 > GT 525M

פורסם
  • מחבר

אוקי סבבה תודה..

אם האופציות שאני חושב עליהם הם:

inspiron-n5110-n2630qm (כרטיס מסך GT 525M)

או

inspiron-n5110-2410m (כרטיס מסך אינטל)

או

inspiron-n5110-n2410m (כרטיס מסך GT 525M)

מה אתה אומר?

בלי מערכת הפעלה אני לא ייקנה מחשב..

ככה שצריך לקחת בחשבון את התוספת במידה וצריך..

ואני גמיש אם מדובר בחריגה של 50-100 שקל.. אבל לא יותר מ-100..

תודה אחי!

פורסם

עניתי לך כבר בהודעה הקודמת מה דעתי וגם אתה מתעקש לקחת כרטיס מסך חלש מבין השלושה. :nixweiss:

מבין השלושה עדיף את המחשב עם ה-i7, ההפרש מחירים לא כל כך גבוה מבין השלושה.

מבחינת ביצועים נטו המחשב באתר של באג הכי חזק.

תשקול גם את ה-14" עסקי, יציע איכות בניה טובה יותר ולא גימור פלסטיקי לגמרי ועוד יתרונות שפירטתי קודם לכן.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה רק לעשות סדר דברים ע"י הצגת היתרונות והחסרונות..

האופציות הם:

dell-vostro-3450-a2410m

הכי יקר - חורג ב-150 שקל

הארד דיסק בנפח 500 ג'יגה

כרטיס מסך הכי טוב

אוPackard Bell EasyNote TS11-HR-120IL

אני אישית לא מכיר מחשבים של החברה

הארד דיסק בנפח 500 ג'יגה

הכי זול

או

inspiron-n5110-n2630qm (כרטיס מסך GT 525M)

כרטיס מסך הכי פחות טוב

מעבד i7

הארד דיסק בנפח 640 ג'יגה

בקיצר ללכת על ה-Vostro?

מצטער ששיגעתי אותך אני פשוט כבר מחר ייקנה ואני רוצה לדעת שאני עושה את הדבר הנכון..

פורסם

התיקון היחיד שאתה צריך לעשות זה בעניין הכרטיס מסך:

1. Packard Bell

2. Vostro 3450

3. N5110

שים לב שה-Vostro 3450 הינו 14" אך לדעתי הוא אופטימלי מבחינת הניידות שהוא מציע ומגוון הפיצ'רים שלא מופיעים בניידים אחרים.

לגבי ה-Packard Bell, אתה יכול לקרוא כאן התרשמות של משתמש בפורום ותמונות:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498046.0

שים לב שעם העובדה שהמסך של ה-3450 הוא מט, הוא פחות מתאים לראות סרטים אם זו גם הכוונה שלך מן המחשב כיוון שהבהירות הכללית שלו פחותה ממסך "מבריק".

פורסם
  • מחבר

בקיצור לפי הסיקור ולפי ההבנה שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל סרטים עדיף את ה-Packard Bell

ניראה כאילו המחשב טוב מאוד ומתאים לי.

רק שאלה אחת.. יכול להיות שההנחה של באג היא משמעותית מאוד? בסיקור רשום שהבחור קנה את המחשב ב-5000 שקל..

זהו הבדל של 1500 ש"ח מהמחיר בבאג..

אתה אומר ללכת עליו?

פורסם

הוא קנה עם מעבד I7, לא משמעותי במיוחד.

וכן בנוסף לזה ההנחה בבאג היא הנחת מע"מ שזה גם לא מעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים