פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים יש לי heat sink של רסיבר (אני אשתדל לשים תמונה ביום הקרוב). למי שאינו מכיר מדובר בHS גדול מאוד, בעל "סנפירים" גדולים.יש אילו שהן מחשבות/הצעות לגבי איך אפשר אולי להוסיף את העניין הזה לקרר קצת את העניינים?
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים לא מומלץ לדעתימגבר של רסיבר מיועד לטמפ עבודה יחסית גבוההסינק הוא אומנם יכול להיות ענק אבל הוא אינו איכותי (לא מלוטש , מתכת באיכות ירודה )בגלל שלרסיבר אין דרישות מחמירות לפיזור חום כמו רכיב חומרה במחשב .
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים מחבר אני לא מדבר על חיבור ישיר שלו לרכיב חומרה. אני יותר מתכוון לקירור סביבתי, כמובן בהנחה שיש מקום אם אני חותך אותו ומסדר אותו.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מחבר קירור סביבתי... heat sink הוא הרי מטבעו קר. לא כתוב בשום מקום שהוא חייב להיות בצמוד (מודבק) לגוף הפולט חום. מכיוון שהוא מטבעו קר, הוא מקרר באופן טבעי את האויר שסביבו. ההגיון אומר שאם הHS גדול, הוא מקרר יחסית לגודלו יותר אויר מHS רגיל ובסרקולציה טובה האויר הקר יגרום לקירור המארז כולו.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים אין לו מקום חוץ מהמעבד,אם היה אנשים היו חושבים על זה, והיו שמים את זה במארז.הרי לאנשים אין סינקים שוכבים במארז לצורך קירור , זה חסר הגיון ולהפךדבר כזה, רק יכול להפריע לזרימת האוויר.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מחבר להבדיל אלפי הבדלות, אבל העיקרון דומה, שים לב לביקורת שהתפרסמה פה באתר על המארז החדש של Zalman... שני HS של 5 ק"ג כל אחד, והם לא הורכבו על המעבד... הם מורכבים על המארז עצמו והם חלק ממנו.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים אין לו מקום חוץ מהמעבד, מה אם הכרטיס מסך?אם היה אנשים היו חושבים על זה, והיו שמים את זה במארז.הרי לאנשים אין סינקים שוכבים במארז לצורך קירור , זה חסר הגיון ולהפךדבר כזה, רק יכול להפריע לזרימת האוויר.
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים זה לא נכון שהיטסינק מטבעו קרזה שאתה נוגע בו וזה נראה לך קר, זה לא אומר שזה יותר קר מהסביבהעץ ומתכת יכולים להיות באותה טמפ' ולמרות זאת תרגיש שהמתכת יותר קרה
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מחבר זה טבעו של HS... יש לו שטח פנים גדול מה שיוצר מגע רב יותר עם האויר שמסביב, ומכיוון שמתכת שיושבת בחדר קרירה יותר, היא יוצרת בסביבתה טמפ' נמוכה יותר. יכול להיות שניתן לעשות HS מעץ... אפשר לנסות .
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים מעץ? לא נראה לי שעץ מוליך חום טוב כמו מתכת.., לכן לא נראה לי שהוא אפקסטיבי לצורכי ה-היט סינק.. : עץ יותר טוב למדורה.. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.