עבור לתוכן

מחפש תוכנת דיאגנוסטיקה מלאה למחשב

Featured Replies

פורסם

מעוניין בהמלצה לתוכנת דיאגנוסטיקה שמאבחנת בעיות חומרה במחשב גם אם זה במחיר סביר(עד 200 ש"ח)

בנוסף מחפש תוכנת דיאגנהוסטיקה חינמית ואמינה לדסקים קשיחים-מבוססת חלונות.

פורסם

אין כזה דבר ממש.

בדיקת מעבד - תוכנת מאמץ (כמו OCCT) בשילוב עם CPU-Z כדי לוודא שהמעבד עובד במאמץ במכפלה ותדר מרביים, ותוכנה למדידת טמפ' כמו RealTemp (למעבדי Intel) או CoreTemp. יעזרו לך לוודא שהמעבד עובד בצורה תקינה ובטווח טמפטורות תקין.

זכרון - Memtest.

כונן קשיח - כלי האבחון של היצרן. יש גם את ה-HDtune אבל אני באופן אישי ממליץ להשתמש בכלי האבחון של היצרן.

ממליץ לך גם להעיף מבט בפרק אבחון, ניטור ובקרה של מדור התוכנות המומלצות שבאתר.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון לומר שאין דבר כזה.... בוודאות אני יודע שיש קח לדוגמא את כל הלפטופים שיוצאים היום ומגיעים עם תוכנת דיאגנוסטיקה... גם בחיפוש זריז בגוגל אתה תמצא כמה תוצאות השאלה שלי אם מישהו מכיר משהו מוכר ומומלץ

פורסם

איך אתה מגדיר דיאגנוסטיקה?

פורסם

כלים שמגיעים על מחשבים נידיים מותאימם ספציפית לאותו דגם בדיוק ולא סנטימטר שמאלה או ימינה.

במחשבים שהם לא ניידים ולא מחשבי מותג זה בלתי אפשרי ליצור מערך אחד של בדיקות שיתאים לכל יצרני החומרה עם כל השילובים.

פורסם
  • מחבר
http://www.pc-doctor.com/product_listings_technician.php הנה דוגמא לתוכנה כמו שאני מתכוון....היא מאד יקרה ככה שזה ממש לא רלוונטי השאלה אם מישהו מכיר משהו בסגנון במחיר שפוי..?
פורסם

אני לא מכיר תוכנה אחרת בכדוגמת זאת שאליה קישרת.

אני גם באופן אישי מאמין קטן מאוד בכל חבילות התוכנה הללו. ראשית חלק גדול מהבדיקות הן מיותרות לדעתי, או יותר נכון המשמעות שלהן שולית עד לא קיימת (וכמובן שחלקן גם לא תקפות לכל המערכות). שנית, אני בדרך כלל מעדיף את הגישה של בניית ארגז כלים משלך, לבחור את הכלי הטוב ביותר עבורך לכל משימה וכך להרכיב "חבילת תוכנה" משלך ולהתמקד בסוגי הבדיקות ה"חשובים".

בכל אופן, לגבי חבילת תוכנה כזאת איני יכול לצערי לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז שאלה אחרונה בה אתה אולי יכול לעזור..

בבידקה שאני מריץ על דיסק קשיח(לא משנה דרך איזו תוכנה כרגע) ע"פ מה אני רואה אם הכונן תקין או לא??? פרט לסקטורים פגומים שאת זה דיי פשוט לבדוק מה שאר הפרמטרים שצריך לדשים לב אליהם?

פורסם

יש לך את נתוני ה-S.M.A.R.T. בלוחות שתומכים בניטור הנתונים הללו חשוב להפעיל את הפוקנציה ב-BIOS (אם אינה פעילה) כי במקרה של כשל בכונן המערכת עשויה להתריע על כך עם עליית המערכת (לא שזה מבטיח משהו, אבל זה לא מזיק). בכלי האבחון של היצרן (וברוב כלי האבחון האחרים) ניתן לבדוק גם את נתוני ה-S.M.A.R.T ואם כבר בודקים חשוב לעבור עליהם ולוודא שהם תקינים. לא צריך להבין מה זה נתון תקין ומה לא, ברגע שמזוהה נתון לא תקין כלי האבחון מתריא בפנייך על-כך.

פורסם
  • מחבר

OK תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים