עבור לתוכן

איך אני עושה אובר קלוקינג

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של PARTNER

פורסם

בפנטיום 2 ומטה זה אחרת זה לא דרך הביוס..

אתה צריך לשנות את המיקום של הג'אמפרים של הלוח ועוד כל מיני שטויות כאלה :(

בקיצור סיבוך די גדול. ואם אין לך ידע מוקדם ב-oc וניסיון אז עדיף לא להתעסק עם זה...

אני גם לא מאמין שאם ותעשה אובר קלוק התוצאות יהיו מזהירות, חלש- זה כל מה שתקבל.. :-\

פורסם

בפנטיום 2 ומטה זה אחרת זה לא דרך הביוס..

אתה צריך לשנות את המיקום של הג'אמפרים של הלוח ועוד כל מיני שטויות כאלה :(

בקיצור סיבוך די גדול. ואם אין לך ידע מוקדם ב-oc וניסיון אז עדיף לא להתעסק עם זה...

אני גם לא מאמין שאם ותעשה אובר קלוק התוצאות יהיו מזהירות, חלש- זה כל מה שתקבל.. :-\

בנצי אני חוזר שנית -אל תדבר שטויות , לא בגל לוח שצריך לשנות גאמפרים ,יש לי כזה לוח במחשב הישן(333MHZ) שמשמש להרצת סרטים ואפשר לעשות לו אוורקלוק בביוס.

תכנס בביוס ופשוט תשנה את היחס של המעבד -תסתכל שכאשר עולה המחשב אז כתובה המהירות שלו ומספר כפול מספר (זה היחס),תעלה אותו והMHZ יעלו , אני עם 333 הגעתי עד 415 .

נ.ב: תדאג לקירור למעבד ,אתה לא צריך איזנ משהו יקר ,אני הייית ממליץ לשים עוד מאורור של 50 מ"מ על הסינק .

פורסם

גם אצלי בלוח הישן יש אפשרות שינוי דרך הביוס (לוח של Lucky-Star), אני עם P2-350 ב466 מגה"צ (המכפלה נעולה אצלך ואצלי על 3.5, אני שיניתי את הבאס מ100 ל133). אני עם קירור רגיל למעבד ועוד מאוורר למארז.

תדווח על תוצאות...

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל אחרי שנכנסתי לביוס מה לעשות לאן להכנס אפשר קצת פירוט

תודה

פורסם

תכנס ל CPU משהו אני לא זוכר בידיוק ותראה שיש שם מכפלה ואת היחס של הMHZ עם תשנה אותו אז המהירות של המעבד תעלה .

פורסם

אין דבר כזה מה לעשות

כל ביוס הוא קצת שונה מהשני

אז יש לך שתי אפשרויות:

1לחפש בגווגל אנשים עם לוח כמו שלך שעשו OC ולקוות לתמונות...

2 להכנס לביוס ולחבש בתפריט השלישי, הרביע ואפילו החמישי מקום שכתוב שם 3.5 ומתחת אליו (או מעליו) 100MHZ. עכשיו את ה100 תשנה בקפיצה קפיצה, (אצלי זה 100 אחר כך 103, 112 ו133). תשנה. תשמור שינויים בביוס, תפעיל מחדש את המחשב. תראה באיתחול שהוא קורא את המהירות החדשה (הבאס החדש כפול 3.5). תבדוק יציבות, ואם הכל בסדר תמשיך להעלות (תבדוק גם טמפרטורה אם יש חיישן על הלוח שלך....)

פורסם

אתה גם יכול לשנות את המכפלה שלך

*למה לא המשכת את התראד הקודם שלך??

פורסם

הוא לא יכול לשנות את המכפלה!!!!

המכפלה באינטל נעולה.

אני באמת מבקש ממך, אם אתה לא יודע משהו, אל תכתוב סתם.

אם הוא ינסה לשנות את המכפה, זה יכתוב בביוס שזה משנה את המכפלה אבל בפועל זה לא יעשה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים