עבור לתוכן

נתבים בתקן N

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מניח שאתם מכירים את הנתבים החדשים של בזק שיצאו בתקן החדש.

כעיקרון קיימים שני דגמים עיקריים לפי מה יש שם.

רציתי לשאול אם הנתב בתקן החדש ניתן לפי מהירות מסויימת שיש לך או שאתה יכול לבחור מה לקחת.

במידה וכן לפי מה מייעדים נתב ללקוח.

לגבי התקן החדשת למי שקיים נתב בתקן הזה, יכול לנצל טוב יותר את המהרות נכון?, כלומר אם קיימת חבילת גלישה מסויימת, אתה תנצל בעצם את המהירות בצורה יותר יעילה.

בנוסף רציתי לדעת מה זה ה VDSL שמוזכר בחלק מהנתבים באתר שלהם?

פורסם

עקרונית אתה יכול לבחור אבל לא תמיד יש את שני הדגמים במלאי.

מכשירי VDSL מיועדים למהירויות של 20M ומעלה.

פורסם

בזק מתמחרת אותם איכשהו?

ראיתי באתר רק את התמחור של של D-Link 2760 שהוא 24.90X24. מה אם המכשירים המתקדמים יותר?

הצטרפתי ל-ADSL ברוחב פס 2.5 מב"ש. אם בזק מתמחרת את כל הנתבים אותו דבר, אז אני רוצה את אחד הנתבים של VDSL, כי זאת תמורה יותר טובה לכסף, ובנוסף חומרה פנימית איכותית יותר.

פורסם

אתה יכול לרצות, אבל בזק נותנת אותם על פי המהירות שאתה רוכש.

פורסם
  • מחבר

אבל אתה יכול בגדול לבחור מהנתבים של ה ADSL שקיימים למהירויות שהם מתחת ל20MB.

אולי את הדגמים של הדילינק הם הפסיקו לשווק בעקבות תלונות שנוצרו על הדגמים שלהם.

אם תיכנסו לאתר,תראו את השניים האחרונים שלהם לפני הדגם של תקן G.

פורסם

בדיוק להפך. דווקא על הדגמים של NETGEAR היו הרבה תלונות ולכן ה-DLINK נמצא במחסור. בזק כבר לא מחלקת נתבים משולבים בתקן G.

פורסם

אתה יכול לרצות, אבל בזק נותנת אותם על פי המהירות שאתה רוכש.

השאלה היא, כשאני ניגש לבזקסטור, לאותו עובד דלפק מופיע במחשב, איזה נתב מותר לתת ואיזה לא, או שזה כמו שוק?

כעקרון נתב X נועד למי שמשלם Y, אבל זה גם כך לא נרשם בשום מקום, אז כדי למנוע ויכוח לא נעים, נביא לו את הנתב X...

פורסם
  • מחבר

תראה,אם תחפש באינטרנט אתה תראה בפורמים המון תלונות דווקא על ה DLINK.(למרות שזה יכול להיות על דברים אחרים גם)

עכשיו באתר של בזק אתה רואה מספר לינקים לעדכונים של הנתבים שלהם בעקבות כל התלונות שיש בפורמים.

בנוסף נכתב גם שיש להם דגם אחד עוד שהיה ישן עם בעיות ולכן החליפו אותו.

NETGEAR נראים חברה טובה,בלי יותר מדי בעיות. ניתן לראות הרבה מוצרים שלהם נמכרים.

אני יכול להגיד לך בתור אחד שהיה לו DLINK, שהוא עשה לי בעיות,וזה נראה לי הדגם האחרון שיצא להם בתקן G.

פורסם

ואני יכול להגיד לך בדיוק ההיפך - היה לי D-link 2650U ששירת אותי נאמנה עד ששבק.

לאחר מכן התנסיתי ב Netgear DGN2200 והיו לי איתו בעיות Ping בחיבור אלחוטי, לכן החלפתי ל D-link 2670U, שלעת עתה עובד די טוב.

פורסם
  • מחבר

כנראה זה תלוי בייצור או משהו כי לי היה DLINK שלא יכל להתחבר בכלל לאיטרנט אפילו,ואחרי החלפה לרוטאל, זה עבד בסדר.

אחריו עברתי לתקן החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים