עבור לתוכן

בעיה שקשורה ל -Windows Xp והזיכרון...אני חושב

Featured Replies

פורסם

טוב שמעו אנשים....

אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו...

יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו...והפורום....

זהוווו....

וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???

פורסם

א.תקרא את חוקי הפורום ותכתוב כותרת נורמלית.

ב.זה לא קשור לתמיכה טכנית.

ג.אתה מצפה שהמחשב יעלה וכל הזיכרון יהיה פנויי ?

פורסם

איזה חלונות אתה משתמש ? אם 98 זה בסדר. כי 98 לא יודע לשחרר זכרון פנוי או להציג נכון. אם נגיד המשאבים שלך יורדים ל 8% אתה סוגר הכל הכל כדי לשחרר זה לא חוזר ל 80% אלה בקושי 40% ואם אתה מדליק חזרה כל מה שסגרת המחשב יתקע לגמרי

פורסם

טוב שמעו אנשים....

אני לא יודע אם זה קשור לכאן :-\ אבל תראו...

יש לי במחשב זיכרון 512MB DDR...כרגע רק האנטי וירוס עובד ( ס'תומרת ה - Auto Protect ) והאייסיקיו עובד...והפורום....

זהוווו....

וזה מראה לי ש - 200 מגה מהזיכרון שלי תפוסים....ורק 312 פנוי....איך יכול להיות ?! כמעט ושום תוכנה לא פועלת ברקע... ???

בגלל זה ממליצים 512 מגה זיכרון לווינדוס xp

פורסם

אני עובד עם 256 והמחשב שלי רץ,הכל שאלה איך אתה מטפל במחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

יש לי Windows XP......

אבל לא נראה לי הגיוני....ששום תוכנה לא עובדת וזה לוקח לי 40% מהזיכרון....

פורסם

תפעיל את ה (Ctrl+Alt+Del) Task Manger

עבור ללשונית Processes ותראה בצד ימין את כמות הזיכרון שכל תוכנה לוקחת.

פורסם

זה הגיוני ביותר

גם אצלי זה ככה

פורסם

רק לידע כללי: ווינדוס XP לוקח יותר מ-100MB זיכרון פנימי בשביל עצמו. זה יכול לעלות במקרים שונים. (לכן לא מומלץ לשים XP על 128MB. לעומת זאת, 256MB זה כבר סביר ועובד בסדר גמור.)

אנטי-וירוס: יש כאלה כבדים שתופסים כמה עשרות מגה בייט.

אייסיקיו: אם הרשימה שלך גדולה, ואתה משוחח עם הרבה אנשים, גם הוא בד"כ עולה לעשרות מגה-בייט. יכול להיות 20 או 30. או אחרי שימוש ארוך מאוד גם יותר.

אינטרנט: אם זה אקספלורר, גם הוא אחרי שימוש ארוך יכול להגיע לכמה עשרות מגה בייטים.

בקיצור, זה יכול להיות נורמלי לחלוטין. כמו שאמרו, בדוק ב-Task Manager בלשונית ה-Processes איזה תהליך בדיוק לוקח כמה זיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים