עבור לתוכן

לכמה אני יגיע עם המחשב שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי

פנטיום 4 2.4 לוח אם של elitgroup דגם l4vxa2 זיכרון 512 כרטיס מסך גיפורס עוד משהו למה הכי הרבה אני יכול להגיע תודה מראש :)

פורסם

באוברקלוקינג אתה לא יכול לדעת

פורסם

אם אני זוכר נכון כתוב בחוקי הפורום שאין פה נביאים ואף אחד לא יכול להגיד לך כמה תגיע. אבל הלוח לא משהו.

פורסם

מלבד זה שהלוח כנראה לא יהיה מזהיר בביצועי O/C גם לא נתת פרטים על הזכרון...

פורסם

אם אני זוכר נכון כתוב בחוקי הפורום שאין פה נביאים ואף אחד לא יכול להגיד לך כמה תגיע. אבל הלוח לא משהו.

אין כזה חוק, זו אימרה.

אין נביא שיכול להיכנס לפורום ולנבא לכל אחד את יכולות הOC של המחשב שלו (רק אם הנביא הוא נביא מחשבים)

בכל זאת, תנסה לעשות OC , ותגיד באילו קשיים נתקלת..

תשמור על טמפ' יציבה (40-45 מעלות במאמץ.)

פורסם

אין כזה חוק, זו אימרה.

תמיד איזה נביא יכול להיכנס לפורום ולנבא לכל אחד את יכולות הOC של המחשב שלו (רק אם הנביא הוא נביא מחשבים)

בכל זאת, תנסה לעשות OC , ותגיד באילו קשיים נתקלת..

"ויקם נביא וכינויו OR007,ויירד לפורום אוברקלוקינג ומודניג, וישא דבריו אל חברי הפורם -

חזרו נא מחטיאכם אוברקלוקרים, שימרו על מעבדיכם קר, ויטב עמכם, ויעשה כך משתמש ושמו sella

ויטב עמו המעבד, והזכרון, ולמרות מחשבו החלש וחטאיו הנוראים כאשר קנה לוח של elitgroup ויסגור מעבדו 3000 מה"צ

וישקוט המחשב 40 שנה, וישאר קר"

Good enough ?

פורסם

lol אהבתי 8)

פורסם
  • מחבר

אז איך אני ידע שהמעבד עומד להישרף?

משהו שאני ידע מתי להפסיק לעלות אותו

פורסם

"ויקם נביא וכינויו OR007,ויירד לפורום אוברקלוקינג ומודניג, וישא דבריו אל חברי הפורם -

חזרו נא מחטיאכם אוברקלוקרים, שימרו על מעבדיכם קר, ויטב עמכם, ויעשה כך משתמש ושמו sella

ויטב עמו המעבד, והזכרון, ולמרות מחשבו החלש וחטאיו הנוראים כאשר קנה לוח של elitgroup ויסגור מעבדו 3000 מה"צ

Good enough ?

:lol: :smiley5: :auto: :wiggle2:

גדול!!!!!!!!

כנראה חרשת הרבה על התנ"ך, כי מילים קשות כאלה אני לא יכול לזכור....

פורסם

אז איך אני ידע שהמעבד עומד להישרף?

משהו שאני ידע מתי להפסיק לעלות אותו

שים לב לטווח טמפ' סביר ביחס למעבד שלך, ואל תפריז ב-Vcore !

פורסם

OR007 - אתה לא נביא, אז אל תשחק אותה נביא..

ואל תדחוף את הודעות הספאם שלך בפורום שלי.

פורסם

Good enough ?

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים