פורסם 2011 במאי 314 שנים שלום,אני משתמש בכרטיס מסך מדגם ATI HD 5800 ולאחרונה, הכרטיס מרעיש.ניקיתי מאבק את המאורר של הכרטיס מסך על ידי לחץ אויר והרעש ממשיך.הרעש לא נובע ממהירות סיבוב גדול.מתחת למדבקה שעל המאורר, לא מצאתי פתח שניתן לשמן את ציר המאורר.מה עלי לעשות כדי להחזיר את השקט?
פורסם 2011 במאי 314 שנים אם אין אחריות - המדבקה שיש שם את השמן נמצאת מלמטה - אתה אמור להוריד את המאוורר מהקירור כדיי להגיע אליהממליץ לפתוח את המאוורר לגמרי ולנקות את כל השמן הישן. הוא יכול להתייבש, לצוף אם השמן החדש ולתקוע את המאווררתשתמש אם שמן סינטטי (שמן מנוע כמו במוסך) למאוורר ולא שמן אורגני
פורסם 2011 במאי 314 שנים א.תמצא את המדבק ותסיר לגמרי את המדבקה, לאחר מכן תשים שמן חדש סנטטיב.תשחק קצת עים המאוורר שהשמן ימרח טוב לאחר מכן תחזיר את המדבקה למקום או שתשתמש באיזולירבנדכדי לסגור את המקום איפה שהיתה המדבקה.ג.תפעיל את המחשב תראה אים הרעש עדיין קיים.
פורסם 2011 במאי 414 שנים ואני חוזר ואומר: אם יש לך אחריות אל תיגע בו, שלח אותו למקום ממנו קנית אותו עם תאור תקלה.
פורסם 2011 במאי 514 שנים יש לי אותו כרטיס נתקלתי באותה בעיה בדיוק! , הפתרון אצלי היה דיי פשוט - שלחתי אותו לתיקון ב - ivory וקיבלתי חדש. (היה לי אחריות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.