עבור לתוכן

בבקשה תגידו לי איזה לוחות של ADM ושל אנטיל תומכות במערך כרטיסים

Featured Replies

פורסם

שלום רב אני רוצה לדעת בבקשה איזה לוחות אם תמוסכות במערך כרטיסים

מחכה לתשבות

פורסם

התשובה לכך ארוכה מאוד ואי אפשר לפרט לך לגבי כל לוח ולוח שקיים.

תמקד בבקשה את השאלה שלך. תציין איזה מעבד מתוכנן להיות במערכת, מה הדרישות שלך מהלוח ומה התקציב למעבד, לוח-אם וזכרון ותוכל לקבל המלצה.

כמו כן, מערך מרובה כרטיסים גרפיים (לכך אני מניח שהתכוונת) הוא מיותר לגמרי אלא אם כן אתה מתכוון לשחק ברזולוציות גבוהות חריגות. אתה יכול לקבל חווית משחק מלאה באמצעות כרטיס גרפי בודד.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקנות מחשב אני פשוט רוצה להרכיב לחבר מפרט כי הוא לא מבין והוא רוצה מערך כרטיסים

ואני לא יודשע עם יש לחות אם של AMD שתמכות אני יודע שסדרה P67 שסוקרה באתר יש לה תמערך אבל מה בנוגע לוחות האחרות

עם תוכל להביא לי מקור מידע ישמח מאוד

פורסם

שוב, יש המון לוחות מדורות שונים של ארכיטקטורה שמציעים תמיכה במערך מרובה כרטיסים גרפיים. אי אפשר לעבור איתך על כל לוח שקיים ולהגיד לך מי תומך ומי לא. אתה צריך לגשת לנושא באופן הפוך. להציב את הדרישות והתקציב ולקבל המלצות בהתאם. אני שוב רוצה להדגיש שלדעתי ברוב המוחלט של המקרים מערך מרובה כרטיסים הוא מיותר לגמרי וכדאי לחבר שלך לחקור פה קצת בפורום או ברשת בנושא.

בכל מקרה, אם אתה רוצה לקבל המלצה על מעבד, לוח-אם וזכרון תפרט מהם השימושים במחשב (אני מבין שמשחקים אבל אם יש עוד שימושים חשוב לציין גם אותם) ומהי מסגרת התקציב ותוכל לקבל המלצה בהתאם.

אם אתה רוצה לקבל המלצה על מפרט שלם (כל הרכיבים ולא רק מעבד, לוח-אם וזכרון), פתח בבקשה דיון בפורום מפרטי מחשב, תענה על השאלון שנמצא שם בסטיקי ותקבל המלצות על מפרטים בהתאם.

פורסם

יותר קל מיזה אתה יכול להיכנס לאתר של היצרן ולראות איזה לוחות תומכים במערך כרטיסים,

בדרך כלל אלו לוחות יקרים יותר לכן חשוב לדעת אים יהיה שימוש במערך כזה אים זה משתלם.

מכיוון שיש המון כרטיסים חזקים לדעתי אין צורך במערך כזה.

פורסם

כרגע אף לוח של AMD לא תומך בSLI של NVIDIA אלא רק בCF של AMD

לוחות לאינטל תומכים גם וגם.

בעוד חודש כשיצאו המעבדים החדשים והלוחות החדשים של AMD הם יתמכו גם SLI וגם CF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים