עבור לתוכן

שאלה | כיצד לבטל עכבר מובנה במחשב נייד HASEE AL432 ?

Featured Replies

פורסם

??? ניסיתי לבטל בביוס ולא מצאתי אופציה כזו, ניסיתי בלוח הבקרה -> עכבר ואין אפשרות, חיפשתי את הדרייברים/יישומים של המחשב ברשת ואין להשיג, התקנתי מהדיסק שהגיע עם המחשב את הכל ועדיין לא מצאתי שום אפשרות שליטה על זה, נשאר רק ביטול PS2 אבל מנהל ההתקנים לא מאפשר להפוך את זה ל"לא זמין"... יש פתרון לזה ? מישהו נתקל ? ממש מוזר שאין תמיכה למחשב שהחברה מגדירה כמחשב מנהלים (תכל'ס, הוא לא הרבה יותר מנטבוק) ???

תודה מראש לכל מי שיתמוך, רועי

פורסם

מצטער, אבל מקומו של מחשב זה בפח. תסתפק בזה שהוא עובד :)

פורסם

בדר"כ בכל הניידים זה שילוב של FN עם אחד הFים (F1-F12). יש לך מקש FN בכלל במחשב הזה?

פורסם

LosNir אני לא מנהל בHWZONE או משהו, אבל לפי דעתי תגובות כאלה

מורידות מערך הפורום.

לזרוק מחשב לפח בגלל עכבר מובנה שמסרב להכבות נראה לך הגיוני?

מדובר במחשב גנרי מהרמה הנמוכה ביותר.

אני אופתע מאוד אם האופציה הזאתי קיימת בכלל - זאת אופציה שלא קיימת בהרבה מחשבי מותג, אז למה שזה יהיה במחשב שכזה?

ע"פ פותח השרשור זה ניראה כאליו הוא כבר בדק כל אופציה אפשרית, ולא מצא פתרון, לכן כדאי להפסיק לחפש, כי הוא לא ימצא.

אה, ולגבי "לזרוק לפח" - תלמד להבין ציניות :screwy:

פורסם
  • מחבר

אז ככה קודם כל תודה לכולם על ההתייחסות, עכשיו לגופו של העניין - אני באמת חקרתי את העניין וניסיתי כל אפשרות שעלתה על דעתי... אני בנאדם ציני בעצמי, אז LOSNIR תדע שאנחנו אותו ראש ובלי קשר אני מעריך תשובות כנות ואת העובדה שלא חרטטת אותי שזה נדיר בימינו... העברתי למי שמעלי שלא מומלץ (בלשון המעטה) לקחת מחשבים ממותגים דמיקולו ובכלל זה HASEE... בקיצור - יהיה בסדר, השאלה מתי ולמי ;)

rMaNe

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים