עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

חייב עזרה בנוגע לטמפרטורת מעבד i7 במחשב של HP

Featured Replies

פורסם

פורום מחשבים ניידים שלום רב , רכשתי לפני כארבעה חודשים מחשב של Hp dv6 pavilion 3130..

מעבד I7 720 וכרטיס מסך של ATI 5650 1g

עכשיו אני שומע שהמאוורר עובד ממש חזק ברמות של תעשייה אווירית , ובבדיקת טמפרטורות המחשב עומד על בין 68 ל- 72 מעלות במנוחה (עם חרום פתוח) ובמשחק שבדקתי NBA 2K11 המחשב מגיע ל95 מעלות ואף במקרים מסויימים הגיע לי ל-100 מעלות ונכבה.. האם הדבר נורמלי? מישהו יכול להשיג לי אולי רשימה של מעבדים למחשבים ניידים וטמפרטורות מומלצות? המחשב מונח בדר"כ על שולחן עץ , והוא מגיע למצב שכל הצד השמאלי של המחשב רותח..

תיקון : במשחק DEAD RISING 2 הטמפרטורה מגיע בכל הרבעת המעבדים ל- 99 - 100..

תודה רבה מראש.. =] :kopfpatsch:

פורסם

ברשותך 2 שאלות

א. איזה ספק יש לך במחשב ? (יש כאלה עם 120 וואט ויש 90 וואט)

ב. האם אתה מרוצה מהמחשב ? האם לא נתקע בעבר ? משחקים רצים טוב ?

אגב שולחן עץ לא טוב, שמעתי שעדיף לשים משטח אלומניום שיקלוט את החום.

האם ניסית לשבת עם מאווררים בחדר שמופנים על המחשב ?

נפלת לי בזמן אני שוקל לקנות מחשב דומה עכשיו ופתחתי שרשור בנושא המעבד הזה , אבל לא עונים לי !!!!!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=498753.0

תודה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה בנוגע לספק אין לי שמץ של מושג אני לא שם משטח קירור כי אני מחפש אחד שיהיה ממש חזק לקרר את המחשב הזה כי הוא מתחמם מאוד.. כמו שאתם רואים..

בנוגע למשחקים הוא מריץ משחקים חדשים בצורה חלקה עד שהוא מתחמם ואז מתחיל לקרטע קצת.. אני לא ממליץ לך על HP אני עשיתי טעות ואני מודה בה.. הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת עליהם ואני התעקשתי.. תחפש מפרט דומה במחשבים של Dell או Toshiba... ואם בכל זאת HP על תלך על סדרת פביליון DV6

פורסם

הי בנוגע לספק תסתכל בחלק האחורי של החפץ השחור שמחובר לחשמל. רשום שם W ומספר. מה המספר ?

גם אותי הרבה הזהירו משירות של HP ומחוזק המחשבים אבל לא אוהב את הצורה של דל.

חוץ מהחימום ומהעצירה של המחשב יש עוד משהו שאתה לא מרוצה ממנו ? (איך אתה מסתדר עם המקלדת בלי המספרים בצד ?)

פורסם
  • מחבר

הספק 120 וואט , המחשב עצמו הוא באמת חזק אבל מבחינת הגימור שלו (פלסטיקה , חיבורים , מעטפת , טאץ' פד , מיקלדת) הוא ברמה נמוכה לפי דעתי המיקלחת קצת בעייתית אבל מתרגלים גם לטאץ' פד שאין לו כפתורים מוגדרים הכל זה שטח אחד אין לו מקשי טאץ' להגברה והנמכה כמו שהיה לדגמים הקודמים , החיבורים כגון חיבור של המטען חשמל ויו אס בי קצת רופפים ולא נכנסים עד הסוף כמו שאתה מצפה ממחשב ברמה כזאת , המעטפת (פלסטיקה) נשרטת בקלות שאין לתאר.. נראה מחשב צעצוע ולא מחשב נייד ב5 אלף שקל..

פורסם

תודה על התשובה. באתר של HP כתוב במפרט של 3130 שהמטען (ספק) שלו הוא 90 וואט אז חשבתי אולי זה חלש מדי למעבד I7 720 שיש אצלך במחשב. כי לדגמים 3120 ו 3135 למשל רשום במפורש 120 וואט. אין לי מידע אם יש פה משהו או לא אבל במעבדים החדשים כולם 120 וואט ברמות האלה. עצוב עצוב לשמוע .דווקא חיצונית אני אהבתי את הצורה שלו.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02512990&tmp_task=prodinfoCategory&lc=he&dlc=he&cc=il〈=he&product=4301035

מקווה שמישהו יגיב לך לעניין פה. מה יהיה בקיץ ?

אגב אתה בחדר ממוזג?

---------------------------------- שים לב ----------------

אגב נזכרתי באתר של HP יש הפניה לבדיקה של כל המחשבים שלהם היתה תקלה באינטל בחודשים האחרונים תראה פה, לא יודע אם זה רלוונטי למחשב שלך.

מישהו יודע אם זה רלוונטי רק למעבדים החדשים ??? אז למה ההתראה מופיע בכל המחשבים שלהם?

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02714550&lc=he&dlc=he&cc=il〈=he&product=4301035

מהמסך הזה של תמיכה טכנית ל 3130 והתראה למוצר

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=4301035&lc=he&cc=il&dlc=he〈=he&cc=il

פורסם

הי מה נסגר איתך ? בדקת ?

אתה צודק לגבי ה USB בסקירה של WISEBUY מציינים שם שהיציאות האלה נוטות להתפרק במחשב HP 3070 די דומה לשלך.

פורסם

באתר של HP כתוב במפרט של 3130 שהמטען (ספק) שלו הוא 90 וואט אז חשבתי אולי זה חלש מדי למעבד I7 720 שיש אצלך במחשב.

90\120 או כל מספר אחר משפיעים על 2 דברים:

משך הטעינה.

גודל ומשקל המטען.

פורסם

90\120 או כל מספר אחר משפיעים על 2 דברים:

משך הטעינה.

גודל ומשקל המטען.

אז בניגוד לנייחים, אין שום השפעה על הביצועים של המעבד החזק / הכרטיס מסך החזק, אם אתה שם מטען/ספק חלש מדי?

פורסם

בדר"כ יש מינימום W מספיק למטענים לניידים וכך גם התאימות שצריך לבדוק באתר היצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.