עבור לתוכן

צריך תחלופה למעבד amd 2500+ barton

Featured Replies

פורסם

אאמ... שנייה אני אבדוק בהזמנה שלי אצל הדובים בודק...

Thursday 15 May, 2003

• תגובות 43
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

coolermaster הבעיה אצלך לא במעבד, אני חותם על זה.

מה אתה רוצה לדעת? ב AMD לרוב זה לא כמו המערכת של אינטל שכמה שיותר מהירות יותר טוב/מהיר.

ב AMD עדיף לך פחות מהירות יותר FSB ותיזמונים כמה שיותר נמוכים.

פורסם
  • מחבר

אם זה התאריך אז אני כמעט בטוח שזה עוד מהפתוחים... 99%..

כנראה יש משהו אחר שמגיל אותך.. זיכרון אולי

פורסם

כן חשבתי על הזיכרון כי גם אמרו שיש לו בעיות תאימות אם הלוחות האלה אבל אני לא ניתקלתי בבעיות אבל איך אני יכול לבדוק אם הוא מגביל אותי?

פורסם
  • מחבר

אני לא מוצא הרבה סיבות אחרות למשהו אחר שיגביל אותך.. למרות שהזיכרונות שלך

אמורים להיות בסדר... הרבה לא אוהבים אותם אבל סך הכול הם בסדר..

כנראה שהם הבעיה.. מה שבטוח זה לא המעבד כי הוא עוד עם הסטפינגים הישנים וה"פתוחים"

פורסם

ניסיתי לעלות להם מטח וזה גם לא עזר יש עוד משו שאני יכול לנסות?

פורסם
  • מחבר

טוב זה לא ממש המקום לשאול את השאלות הללו..

לא בקטע שזה התארד שלי פשוט כאן לא תקבל הרבה תשובות מבין ?

תפתח תארד בנושא שלך ויפתרו לך תבעיה.. אם זה אפשרי ;) תהיה בטוח

פורסם

אווי שאני חושב על זה איזה זבל אני השתלתתי לך על התא'רד אני מקווה שאתה לא כועס עליי ובקש לתא'רד כבר פתחתי לפני כמה זמן אבל לא עזרו לי :'(

פורסם

להוא שנתקע אחרי 182 אין מצב שזה הזכרונות כי הם באים כבר במהירות של 400 אז עד שלא תתחיל לעבור את ה200 באס אתה יכול להיות בטוח שזה לא הם...

ולבנצי בנתיים היה תגובה אחת שם והיא לא חיובית הוא אומר שהמכפלה נעולה (ידעתי אבל הוא ווידא את זה) ועכשיו שאלתי עם אפשר לסגור 200X11 או יותר, מה הלוח\זכרונות שלך?

פורסם

אז מה זה עוד יכול להיות כי ניסיתי להוסיף קצת מטח למעבד אבל זה לא עזר

פורסם

להוא שנתקע אחרי 182 אין מצב שזה הזכרונות כי הם באים כבר במהירות של 400 אז עד שלא תתחיל לעבור את ה200 באס אתה יכול להיות בטוח שזה לא הם...

ולבנצי בנתיים היה תגובה אחת שם והיא לא חיובית הוא אומר שהמכפלה נעולה (ידעתי אבל הוא ווידא את זה) ועכשיו שאלתי עם אפשר לסגור 200X11 או יותר, מה הלוח\זכרונות שלך?

להרבה אנשים, יותר מידי למעשה, היו בעיות עם GEIL - זה שלך הלך טוב זה לא אומר שלכולם חייב להיות ככה.

הנתוני פתיחה שלו הם סבירים, הזיכרונות ג'יל בכלל לא עוזרים, יש עוד הרבה דברים שאפשר לבדוק - אבל פה זה בטח לא המקום, אם הוא רוצה הוא יכול לפתוח דיון חדש.

כמו שאמרתי, וכמה שאמר לך ב EOCF המעבדים מעל שבוע 39 סבירות גבוהה מאד שיהיו נעולים.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסכתל במפרט.. אבל הנה הם בכל זאת :

motherboard : ABIT NF7 v2.0 nForce2

memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung

זה שהוא נעול את זה כבר הבנתי אבל אמרת שגם שלך נעול ובכל זאת עשית לו אובר קלוק לא רע בכלל....

ואני בהחלט אסתפק באובר קלוק של עד 3200+ :-\

פורסם

מדוע AMD החליטה פתאום לנעול את המעבדים שלה?

מישהו אולי יודע???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים