עבור לתוכן

צריך תחלופה למעבד amd 2500+ barton

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בטח שזה מספיק לי !! כמה זה אם הופכים את זה לרגיל כאילו לא ביחס לאינטל ?!

• תגובות 43
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכוון במגה הרץ? אם כן אז זה 2200 מגה הרץ (200X11).

ואם תתן לי את הסטפינג שאתה הולך לקבל אני יגיד לך מה הוא מבוגל לתת פחות או יותר...

פורסם
  • מחבר

המעבד כבר אצלי וזה הסטפינג שלו : AQYFA 0340SPMW

עריכה

------

ואיך בדיוק אתה יכול לאמר לי לכמה בערך הוא יגיע לי ?!

פורסם

אז מה הסיבוך?! תנסה ותראה אם אתה מצליח לעשות יציב 200X11, אין לי כח כרגע לבדוק לך על הסטפינג אני יעשה את זה מחר...

פורסם
  • מחבר

נראה לך שלא הייתי בודק ?!

פשוט קיבלתי בינתיים רק את המעבד והלוח אם והזיכרונות והמארז והקירורים מגיעים אליי

רק יום שלישי.. מבין אחי ? בבקשה תבדוק אם אתה יכול

פורסם

אין AXP2400+ שהוא Barton.

בכל זאת תגיע למהירות השעון אליה מסוגל להגיע המעבד. יכול להיות בbus נמוך או באס גבוהה עם משחק קטן של היחסים בין הזכרון למעבד אם הזכרון לא יעמוד בbus.

לבסוף תגיע למהירות התדר אליה מסוגל המעבד.

פורסם
  • מחבר

מצויין זה כל מה שרציתי לדעת תודה רבה..

כשאני אקבל את כל שאר החלקים אני אשאל פה שוב בקשר לכל העניין הזה של היחס

בין המעבד לזיכרונות שאני לא מבין בזה כל כך ..

נ.ב

e-d-a i am still waiting 4 your answer about ny steffing.. ;)

פורסם

מדוע AMD החליטה פתאום לנעול את המעבדים שלה?

פורסם

פתחתי דיון בפורום בחו"ל שם יש להם מושג די טוב מה כל סטפינג עושה ואיפה הוא מדורג בקשר לשאר...

(בכל מקרה אתה חייב לי תודה הייתי צריך לחפש את הכתובת ולעשות log in ולא זכרתי את הסיסמא :P) סתם אחי חפיף שיגיבו אני יגיד לך מה אמרו...

פורסם

אין AXP2400+ שהוא Barton.

בכל זאת תגיע למהירות השעון אליה מסוגל להגיע המעבד. יכול להיות בbus נמוך או באס גבוהה עם משחק קטן של היחסים בין הזכרון למעבד אם הזכרון לא יעמוד בbus.

לבסוף תגיע למהירות התדר אליה מסוגל המעבד.

זה ממש גרוע לעבוד לא ב 1:1 במערכת AMD.

אם הקירור יהיה מספיק טוב ותוכל לתת לו מספיק מתח, והלוח והזיכרונות לא יעצרו אותך, אין שום סיבה שלא תעשה 210++.

200 זה כמעט בטוח אם שום דבר לא משתבש, יש גם סיכויים גבוהים שהוא יעשה 200FSB במתח סטוק.

פורסם

במקרה הזה הכל תלוי בסטפינג (זה לא אינטל שאפשר להרביץ חופשי) נחכה ונראה עם הוא שווה משהו או לא...

פורסם

200 זה מה שאני רוצה להגיע אבל אני תקוע ב182 ואם אני מעלה במגה הרץ אחד אפילו המחשב עושה ריסטארטים שהוא מנסה לטעון את הווינוס

פורסם
  • מחבר

פתחתי דיון בפורום בחו"ל שם יש להם מושג די טוב מה כל סטפינג עושה ואיפה הוא מדורג בקשר לשאר...

(בכל מקרה אתה חייב לי תודה הייתי צריך לחפש את הכתובת ולעשות log in ולא זכרתי את הסיסמא :P) סתם אחי חפיף שיגיבו אני יגיד לך מה אמרו...

באמת ?! תודה רבה אחי !! באמת תודה

ותודה לכולם על התגובות הייתי ממש לחוץ והרגעתם אותי..

ו IronEddie אתה יכול להסביר לי קצת בכלליות על היחסים ?!

עריכה\

-------------

200 זה מה שאני רוצה להגיע אבל אני תקוע ב182 ואם אני מעלה במגה הרץ אחד אפילו המחשב עושה ריסטארטים שהוא מנסה לטעון את הווינוס

איזה מעבד יש לך ??

פורסם

כתוב בחתימה BARTON 2500 לא יודע איזה סטפינג איך בודקים?

פורסם
  • מחבר

כתוב על המעבד על הצד של הליבה באותיות קטנות מודפס כזה .. תבדוק אם יש לך כוח לפרק את הקירור....

מתי קנית אותו אולי נוכל לשער בערך את השבוע שלו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים