פורסם 2011 במאי 114 שנים עשיתי בדיקת בOCCT על ERROR CHECK.ולבסוף אני רואה שישנם לא מעט ארורים, אני עם כרטיס מסך 460ללא OC.
פורסם 2011 במאי 114 שנים במה מתבטאות הבעיות ?דרייבר עדכני ?בדקתה את הכרטיס על מחשב אחר ?איזה ספק כח יש לך ?לאיזה טמפ' מגיע הכרטיס אם אתה מריץ אותו שעה ללא בדיקת שגיאות ?
פורסם 2011 במאי 114 שנים מחבר דרייבר עדכניף לא מופריע שום בעיה.סתם רק ראיתי שיש ארורים, ובעךר 70POWER MAN של FSP 550
פורסם 2011 במאי 114 שנים מחבר אין לי כוח לכל הכאב ראש הזה..ומה שמוזר שבמשחקים או בבדיקה רגילה אין ארטיפקטים או איזה שהוא בעיה..
פורסם 2011 במאי 214 שנים מחבר TMS אומרים שאם הם לא יראו ארטיפקטים כניראה ולא יחליפו.אבל ארטיפקטים ממש בבדיקות רגילות אין.
פורסם 2011 במאי 514 שנים אין שום בעיה בכרטיס כל עוד הוא עובד כמו שצריך,א.האים הטמפרטורה שלו חורגת?ב.האים יש בעיה בהרצת משחקים?ג.האים יש סוג כלשהו של ארטיפקטים?ד.האים יש כל בעיה שקשורה בכרטיס מסך?אים אין אף אחד מהדברים הכרטיס הוא תקין לחלוטין.אני לא היתי מסתמך על אף תוכנה מכיוון שאין תוכנה שמצביעה בוודאות על תקלה בכרטיס מסך.
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר אוקי תודה רבה לך.חסכת לי הרבה כאבי רוח עם ללכת לחנות.המעלות הם 70 במאמץ מלא של שעה (ביום חם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.