עבור לתוכן

חייב עזרה בהתקנת DD-WRT לראוטר שלי דגם TP-Link TL-WR1043ND

Featured Replies

פורסם

תכלס הייתי מוותר על התקנת הקשוחה הזו כי כל העסק לא ממש מעניין אותי אבל יש לי מדפסת בבית שאני רוצה לחבר לרשת

מבלי צורך שאחד המחשבים יהיה פועל כל הזמן (וזו גם אחת הסיבות שבגללה קניתי את הנתב הזה עם החיבור USB)

לפני שקניתי את הנתב כבר הבנתי שכדאי לאפשר את זה אני יהיה חייב להתקין את הקשוחה הזו כיוון שבקשוחה המקורית

משום מה הם לא הועילו בטובם להכניס את האופציה הכ"כ בסיסית הזאת.

בכל אופן, היום נכנסתי לאתר של הקשוחה ניסיתי לראות איך אני מתקין אותה והלכתי לאיבוד לגמריי, אין לי מושג מאיפה להתחיל

והם כל הזמן טורחים להסביר שם שאם אני לא יעשה משהו כמו שצריך הלך לי הראוטר... מישהו מכאן שהתקין את הקשוחה הזו

על הראוטר הזה יכול להסביר לי בגדול מה אני אמור לעשות? אני לא הולך להאשים אף אחד אם יקרה משהו לראוטר כתוצאה ממשהו

שאני יעשה לא טוב אבל ראיתי שלהרבה משתמשים בפורום כאן יש את הראוטר הזה ואני חייב שמישהו לפחות יכוון אותי בערך כי לפי

מה שאני חושב זה לא אמור להיות כזה מסובך בכלל..

ד"א:

עוד שאלה שיש לי לגבי הראוטר ולא קשורה לקשוחה:

הסיבה השנייה שקניתי אותו זה בגלל החיבור 1000mb/s הקווי שיש לו, יש לי 3 מחשבים עם כרטיסי רשת תומכים עד 1000mb/s שמחוברים

בצורה קווית אבל אני עדיין מקבל מהירות של 100MB/S שזה יוצא בערך 12 מגה העברה.. למישהו אולי יש מושג מה הבעיה? משהו בהגדרות של הראוטר של הווינדוס של הכרטיס רשת במחשב?? כי אני יודע שכאן עניין הקשוחה לא קשור..

תודה רבה מראש לכל אלה שינסו לעזור..

פורסם

על קצה המזלג. אתה מוריד את הקובץ הזה -- http://www.dd-wrt.com/routerdb/de/download/TP-Link/TL-WR1043ND/1.1%20/%201.4/factory-to-ddwrt.bin/3643 ושומר אותו על המחשב שלך. אחרי שהוא ירד אתה טוען אותו דרך תפריטי הנתב כקושחה חדשה. בכל מקרה מה שאתה עושה זה באמת על אחריותך.

לגבי המהירות שאתה מקבל -- תבדוק שלכבלי הרשת שלך יש 8 גידים - זה חיוני על מנת שתוכל לעבוד ב-1G.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה, זה כל מה שאני צריך לעשות לטעון את הקשוחה הזו? אז מה כל החפירות באתר שלהם..

ובמידה ואני ארצה לחזור לקשוחה הנוכחית?

פורסם

תצטרך להוריד את הקושחה המקורית של הנתב ולהטעין אותה. זה לא תמיד טריוואילי. תציץ בסוף הסקירה שלי של ה-1043 - יש שם הסבר מלא על הנושא.

http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm

פורסם

כל ה"חפירות" זה כדי להסביר לך מה אתה באמת עושה בצורה מפורטת. אם אתה לא רוצה להפעיל אתה הראש אז תכניס את עצמך לזה.

פורסם

חברים, האם זה בטוח שdd-wrt מוסיפה לנתב הנ"ל את האפשרות לניהול מדפסת על ידי חיבור הUSB שלו?

בפורום DD-WRT לא ענו לי על השאלה.

פורסם

אני אשמח לדעת אם מישהוא ניסה את זה, כמו כן האם DD-WRT יציבה דיו בנתב הנ"ל והאם אפשר לתפעל אותה בקלות ללא ידע של הרצת סקריפטים וכדומה, האם היא מספיק ידידותית למשתמש רגיל?, תודה!.

פורסם

חברים, עדכון משמח:

שלחתי מייל לתמיכה של tp-link ושאלתי אותם איך זה שבקושחת DD-WRT אפשרי לשתף מדפסת דרך הנתב ואצלם לא, אז הם ענו לי שבשבועות הקרובים הם ישחררו גירסאת קושחה חדשה עם אופציה לשיתוף מדפות לכן כדאי לחכות ולא לעבור לDD-WRT כרגע למי שלא מבין.

עריכה: יצאה גירסאת קושחה חדשה לפני מספר ימים ב6.5.11 עכשוי ראיתי באתר, עוד לא התקנתי אותה אבל אני אבדוק אם הם הוסיפו את האופציה

פורסם

למה לא לעבור לDDWRT? ל2 הקושחאות (קושחות?) יש בדיוק את אותם הגדרות (בדרך כלל באותו שם) רק שDDWRT מוסיפה הגדרות מתקדמות (עם אזהרה מתאימה) אין שום סיבה לפחד מDDWRT

פורסם

כי אין אחריות על הנתב עם DD-WRT וחבל כי יש לו 3 שנים אחריות.

כרגע התקנתי את הקושחה החדשה שלהם, והיא מוסיפה אופציה להפוך התקן USB דיסק און קי או דיסק קשיח לשרת FTP שיהיה אפשר לגשת אליו מרחבי האינטרנט.

אופציה שניה היא להפוך את ההתקן לשרת מדיה, לא כ"כ הבנתי למה הכוונה אבל זאת האופציה

הנה לוג השינויים:

[table][tr][td][table][tr][td][list type=decimal]

[*]Support FTP Server function on USB port;

[*]Support Media Server function;

[*]Optimize network USB storage function;

[*]Virtual server support different internal/external port;

[*]Optimize the access control feature;

[*]Router can be accessed by "tplinklogin.net";

[*]Router can detect the IP conflict between WAN and LAN port;

[*]Add step MAC Clone in Quick setup;

[*]Support daylight saving time.

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]לפי המייל שקיבלתי מהם בשבועות הקרובים תצא קושחה יותר חדשה אשר יהיה בה אופציה לשרת מדפסת!!!1 אז שווה לחכות

פורסם

אני נתקלתי עם בעיה בקושחה DDWRT שהתכונה ב WIRLESS G+N

Channel Width

20\40

עובדת אז תקן G לא יכולים להתחבר לנתב ---מישהו יודע למה...?

אני בגירסת קושחה האחרונה שיצאה 16994

פורסם

תוודא שאתה בהצפנת WPA2/AES.

פורסם

כן אני בהצפנה הזו ובכל זאת תחת ההגדרה הזאת תקן G לא יכול להתחבר לנתב רק תקן N מישהו יודע למה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים