עבור לתוכן

אוקי אני צריך כרטיס FIREWIRE לאיפוד שלי!

Featured Replies

פורסם

אוקי יש לי Ipod 20 גיגה ונמאס לי להעביר קבצים ב USB 1 כי זה מממש ממממש מממש לאט אז אני צריך הממלצה על כרטיס FIREWIRE לא יקר וטוב וקשור לקנייה .

תודה מראש :)

פורסם

עקרונית כל כרטיס פיירוויר יעבוד מספיק טוב :)

פורסם

המחירים שאלון הביא לך טובים,

אך לכרטיס FireWire יש לך כאן מחיר ממש מעולה:

http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=Firewire&Cat2Cat1ID=50&Cat2ID=149&aff=zap#

ד"א, כמו שאין ממש הבדל בין כרטיסי הרשת השונים, כך אין בין כרטיסי הfirewire - רק המחיר משתנה.

93 ש"ח לכרטיס + 15 ש"ח משלוח = 108 ש"ח סה"כ עד הבית :)

פורסם

סתם לידיתך(כם), רוחב הפס התיאורטי של USB 2.0 יותר גבוה.. בפועל הוא לא יותר מהיר :)

פורסם
  • מחבר

סבבה אז המחיר לא כזה נורא אני מכווןן שהספק שלי ישרוד עוד כרטיס כי הוא כולה מ450W לא גנרי של THERAMLKE אבל מריץ לי מחשב FULL TOWER שני מעבדים עם רידאון 9800XT ושני כונני 250 עם הכרטיס שלהם...

אז...מקווה שישרוד

פורסם

לידיעתך בנושא של ביצועי כוננים קשיחים חיצוניים ורכיבים מסוג זה ה FireWire קצת יותר טוב מה USB 2.0 .

בעיקרון כל כרטיס FireWire ג'נרי יעשה את העבודה וזה גם לא אמור לעלות לך יקר.

פורסם

סבבה אז המחיר לא כזה נורא אני מכווןן שהספק שלי ישרוד עוד כרטיס כי הוא כולה מ450W לא גנרי של THERAMLKE אבל מריץ לי מחשב FULL TOWER שני מעבדים עם רידאון 9800XT ושני כונני 250 עם הכרטיס שלהם...

אז...מקווה שישרוד

הכרטיס הזה יזלול אני מאמין הכי פחות יחשמל במחשב...

זה ספק מצוין, אל תדאג

פורסם

עוד יתרון של הפיירווייר על ה USB2 הוא שכשאתה מחבר אייפוד לפיירווייר הוא גם מטעין את הסוללה בדרך...

פורסם

\/

|

|

וכל זאת כמובן שלא ממולץ. :P

המשתמש ביקש כרטיס firewire, והדיון נהפך לטיפים ועצות ודברים שכבר דנו עליהם בעבר. :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים