עבור לתוכן

עוד וועד עובדים שמחזיק את כולנו בביצים

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מי צודק שם ומי לא ויש המון לכלוך ובלאגן גם בצד של העובדים וגם בצד של ההנהלה, ואין ספק שצריך לעשות ברכבת מהפכות רבות. הדבר היחיד שאני בטוח בו זה שהפרטה היא לא בהכרח הפתרון, עובדתית ברוב מדינות מערכת אירופה וארה"ב הרכבות הבין עירוניות הן חברות ממשלתיות, ואילו באנגליה מערכת הרכבות הופרטה לפני כמה עשרות שנים והיא כשלון מוחלט מאז. כמובן שלא צריך לספר כמה נהדרות וחסרות שחיתות ההפרטות שיש במדינה שלנו, נכון?

פורסם
  • מחבר

לפי מה אתה אומר שמערכת הרכבות באנגליה, מאז ההפרטה, היא כישלון?

אני גם לא בטוח כמה הפרטה היא התשובה, כי בארץ לא יודעים לעשות הפרטות. בטח לא בנושא תחבורה. פשוט איזה חבר של איזה חבר של איזה שר יקים חברה ויקרא לה "רכבת ישראל הפרטית בע"מ" ופשוט יעבירו את כלל נכסי חברת "רכבת ישראל" בבעלות הממשלה, לחברה הפרטית החדשה. זו לא הפרטה. בארץ לא יודעים לעשות הפרטה, בטח שלא בנושא תחבורה.

נמאס לי מוועדי העובדים האלה שמחזיקים את כולנו בביצים, כמה מאות או אלפי עובדים שמחזיקים מיליוני ישראלים בני ערובה - אני מבקש ממישהו שאי פעם קיבל שירות ראוי, או אפילו נעים(חיוך...) ממישהו ברכבת.

עובדים גרועים צריכים לפטר, נ ק ו ד ה.

אני בטוח שיש ברכבת המון עובדים מצויינים. אותם ישאירו, ואת כל הגרועים(וזה כולל את מנהלת החשבונות שמצטלמת במוסך עם מרתך... ממש לוק קרבי) יעיפו לאלף אלפי עזאזל. כאשר הם מציבים את הרווחה שלהם מול הרווחה של כלל האזרחים התשובה היא ברורה - הם צריכים לעוף מפה על טיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים