עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב קולנוע ביתי עד 2K

Featured Replies

פורסם

1. התקציב הוא עד 2K - בשאיפה שלא יהיה צורך לחרוג ממנו ואם אפשר אף לחסוך

2. השימושים הצפויים של המחשב: תכני HD באופן שוטף (בשעות הערות של המשפחה כמובן), הורדות לאורך היום/לילה.

אני גר בדירה נטולת כבלים/יס. את התכנים בהם אהיה מעוניין לצפות אוריד ישירות למחשב הנ"ל שאמור להתחבר לרשת האלחוטית - כלומר הוא גם יזדקק לשטח אחסון רב (רוצה לומר 2T זאת לא מילה גסה. בנוסף פעולת ההורדה אמורה להתבצע במקביל לצפייה, כלומר בשאיפה שה-HD לא יהווה צוואר בקבוק). החיבור לאינטרנט דרך ראוטר, המחובר למודם של בזק, ADSL במהירות 10MB.

ה-TV שלי תומכת ב-1080P, כניסת האודיו האיכותית ביותר של הרסיבר (ללא HDMI) היא קואקסיאלית ואופטית - כלומר המחשב יחובר לוידאו ישירות ל-TV והאודיו לרסיבר.

3. ציוד היקפי: המחשב יישב ישירות בסלון. הייתי מעוניין ששליטה בו תתבצע ממחשב בחדר העבודה. אין לי בעיה גם שמע' ההפעלה שתתוקן עליו תהיה לינוקס אם יכול להועיל בדבר מה. ציוד יחיד חשוב הוא שלט IR שעימו תתבצע השליטה בשימוש המדיה סנטרי של המחשב.

4. אין צורך בכונני דיסקטים.

6. המחשב יישב בסלון ולכן העדפה לשקט ככל הניתן.

7. לא מתוכן שום OC

8. אעדיף מבחינת עלויות ורשיונות להתקין אובונטו או הפצת לינוקס אחרת על המחשב

9. אין עדיפות לחנות מסויימת.

10.בקשה מיוחדת היא מארז אסתטי ושקט.

11. אין תכנון מסויים לשדרג את המכשיר - אם יתאים ל-TV - מתוכנן להזדקן עימה בכבוד.

12. אין חשיבות גם לשדרוג זיכרון או מעבד

תודה.

פורסם

לך על זה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471&CatCode=142

1530 ש"ח

מארז וספק סלוניים טובים ושקטים, לוח אם עם יציאת HDMI וכרטיס מסך מובנה שיריץ טוב HD.

תשדרג דיסק קשיח ל 1 TB ב 80 ש"ח - זה לדיסק היטאצ'י, אפשר להוסיף עוד איזה 5-10 ש"ח כדי להפוך את זה ל 1 TB של סמסונג F3.

אם אתה מרגיש צורך תוסיף עוד הרד דיסק של 1 TB ב 250 ש"ח.

מתחשק לך להוציא עוד כסף? שדרג את המעבד ל 450.

תגיע לחנות כשאתה יודע בדיוק מה אתה הולך לקנות, אם מציעים לך שדרוגים, קח אותם רק אם אתה משוכנע שהם כדאיים.

פורסם

מפרט של אייבורי :facepalm::kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

האם הבעייה רק עם השם "אייבורי" או עם המפרט המתואר?

באיזה חיבור אודיו להשתמש במקרה הנ"ל? בלוח הנ"ל אין לא יציאת אודיו אופטית ולא חיה אחרת - אלא חיבור פשוט.

פורסם

לגבי חוות דעת על אייבורי:

כל אחד זכאי לדעתו (אם היא מבוססת מעבר לשימוש באייקונים). הניסיון שלי עם אייבורי עד כה היה חיובי. אישית קניתי שם שלושה נייחים, מסך LCD ונטבוק אחד במהלך עשר השנים האחרונות. כמו כן בני משפחה שלי קנו שם מספר מחשבים והיו מרוצים. מספר פעמים התקלקלו לי רכיבי מחשב, והשירות היה מעולה, בלי בלבולי מוח, פשוט להגיע ולהחליף, רוב הפעמים הם בכלל לא בדקו שהחלק תקול.

אני נהנה להמליץ עליהם מכיוון שכמעט תמיד הם מספקים את המחירים הנמוכים ביותר, וזה גורם לי נחת בתור צרכן ובתור מישהו שתחרות הוגנת חשובה לו. אני מאוד לא אוהב חנויות בוטיק שבהן משלמים יותר בשביל ה"שירות" או ה"אמינות", זה תמיד מריח לי לא טוב, משהו שפוגם במשחק ההוגן על ידי הלעזה של מתחרים.

בשלב הזה לא הייתי ממליץ על אייבורי למחשבי gaming בגלל שהיצע כרטיסי המסך שלהם ב high end הוא לא מוצלח. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים, ומקווה שעד אז הם יגדילו את היצע כרטיסי המסך שלהם.

הבעייתיות באייבורי, בעיניי:

1) אנשי מכירות שיכולים להיות ממולחים, ולגרום לך להוציא יותר ממה שתכננת וגם לדחוף לך מוצרים לא מוצלחים, לכן אישית אני תמיד מגיע אחרי שבדקתי היטב מה אני מעוניין לקנות, ואם יש איזה הפתעות אני מקסימום חוזר הביתה ובודק שוב.

2) הרבה פעמים יש שם תור וצריך להמתין גם לאיש מכירות וגם בעמדות השירות, במיוחד בימי שישי או בשעות הערב. מצד שני זה שיש תור זה בדרך כלל סימן טוב שהחנות מומלצת.

אלה היו ה 15 שניות שלי על אייבורי...

לגבי יציאות אודיו על הלוח אם: אתה יכול לשדרג ב 50 ש"ח ללוח הזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6120&CatCode=544

תסתכל על היציאות שלו ותראה אם מספקות אותך, לפי הכתוב יש גם יציאה אופטית, גם S/PDIF (שיש גם בקודם) וגם יציאות נפרדות.

אבל אני לא כזה מבין גדול באודיו, שווה שתתייעץ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה - הלוח בלינק שצרפת נראה שיעשה את העבודה.

מודה לך על העזרה - נראה שיש מפרט שיעשה פה את העבודה ואפילו עם חיסכון קל מהתקציב המקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים