פורסם 2011 באפריל 3014 שנים שלום, יש לי כונן אחד שהמערכת הפעלה לא יושבת עליו. יש עליו התקנה ישנה של ווינדוס שאני לא מצליח למחוק, כל פעם הוא מבקש הרשאת מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר שלא ניתן.בקיצור לפרמט.אם בתפריט הניהול אני עושה "אתחול" זה מפרמט את הכונן?תודה מראש.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר יש לי שם אלפי קבצים של Windows, Program files, program files x86.אם אני משנה את הניהול במאפיינים של הקובץ אליי אז הוא מבקש אישור מנהל, אני מאשר ואז הוא אומר לי שאני צריך אישור מעצמי.נותן לי את האופציות נסה שנית ובטל. וזה לא נותן למחוק.
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים http://www.blogsdna.com/2159/how-to-take-ownership-grant-permissions-to-access-files-folder-in-windows-7.htm
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר עשיתי את המדריך, זה עזר לחלק מהקבצים אך הרוב עדיין עושים לי בעיות.שיניתי את המנהל ליוזר שלי והוא אומר לי שאני צריך אישור מנהל מעצמי.איך יוצאים מהפלונטר?
פורסם 2011 באפריל 3014 שנים מחבר לא שכחתי, זה לא עוזר.ניסיתי גם לעשות כמה קבצים באופן פרטני וזה עדיין לא הפתרון.עוד דעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.