עבור לתוכן

שואב אוויר של שירותים

Featured Replies

פורסם

כך, ראיתי בחנות ב"הום סנטר" מיתקנים כאלה שאמורים לחבר אותם לחשמל, לקדוח חור בקיר איפה שהשירותים ולהתקין אותם שם כדי שהם ישאבו את האוויר(המסריח) החוצה. הפעלתי כזה דבר בחנות וכוח היניקה של הדבר הזה הוא פשוט עצום. אז חשבתי לעצמי: למה לא לקדוח חור במארז ופשוט להתקין את המתקן יניקה הזה במקום טוב במארז בצורה חכמה. זה יכול להיות פתרון מעולה.

פורסם

וזה יוציא את החלקי חרא מהמחשב? ;D

פורסם

כך, ראיתי בחנות ב"הום סנטר" מיתקנים כאלה שאמורים לחבר אותם לחשמל, לקדוח חור בקיר איפה שהשירותים ולהתקין אותם שם כדי שהם ישאבו את האוויר(המסריח) החוצה. הפעלתי כזה דבר בחנות וכוח היניקה של הדבר הזה הוא פשוט עצום. אז חשבתי לעצמי: למה לא לקדוח חור במארז ופשוט להתקין את המתקן יניקה הזה במקום טוב במארז בצורה חכמה. זה יכול להיות פתרון מעולה.

תכנס לכאן ותגלול עד למטה להודעה שלי :)

פורסם

רעיון מעולה, ואמור להיות שקט כמעט לחלוטין !

פורסם

זה יעשה לך חור בראש :bash:

פורסם

דווקא בכלל לא נראה לי... ::)

פורסם

דווקא בכלל לא נראה לי... ::)

יש לי כזה!

אבל זה מתקן די גדול, אין לי מושג איך אפשר להתקין דבר כזה במארז...

נ.ב

BTW, זה דיי שקט... ::)

פורסם

אם כבר, אז אין טעם לקפח את השירותים, קנה להם מאוורר למחשב בעל עוצמה ועבודה שקטה. ;D

פורסם

אחי אולי אתה רוצה איזה Pratt & Whitney F100-P-229????

זהו מנוע טורבו סילון בעל כושר דחף של 13154ק"ג וכושר היניקה של מנוע טורבו סילון הוא 1.5 כושר הדחף אז זה יוצא 19731 ק"ג אוויר בדקה!!!!

זה יתן לך אחולמניוקי קירור!

פורסם

ל F15 יש שניים כאלה, לא?

פורסם

לא נראה לך שזה פשוט ישאב את כל הרכיבים של המחשב שלך, כולל המארז והמסך, לתוכו? ;D

פורסם

מנועי הF15 הם רולס רויס. דבר כזה הוא בגודל של שני מטר עלי מטר וחצי, תחבר את זה למארז והוא ימס וימריא, אתה יודע כמה זה מתחמם??? (למרות שטורבו מניפה של P&W בכלל לא רעים..) :flipa:

פורסם

טעות בידך. המנועים שלו הם פאראט אנד וויטני, וזה בדוק.

פורסם

what ever dude

פורסם

נגיד לי כזה מאוורר בבית בשירותים(לא של מטוס סילון ;D) והוא ממש רועש... אם האור בשירותים דולק(מה שמפעיל את המאוורר אוטומטית) אני שומע את השירותים בכל הבית אם אין איזה רעש חזק במיוחד...

יכול להיות אבל שמה שאתה ראית זה משהו קצת אחר שעושה פחות רעש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים