פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אהלן,לאחרונה רכשתי את הדגם הנ"ל מארה"ב.אני חייב לציין שבנתיים אני מבסוט ממנו כמו שציפיתי.אני רוצה לנצל את יציאת הHDMI שלו בשביל לצפות בסרטים אך אני לא מצליח.כאשר אני מחבר הכבל למחשב נשמע צליל של חיבור אך אני לא מצליח להעביר את האות לטלוויזיה.אשמח לעזרתכם.עמית
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אתה מצליח להעביר בחיבור אחר?אני לא יודע איך זה בדיוק עובד בטלוויזיה שלך - אבל כיוונת אותה על HDMI?
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר מצטער על המחסור בפרטיםבכל אופן,הורדתי והתקנתי את הדרייברים מהאתר של ati, יחד עם כל התוכנה שזה מגיע איתה.נראה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה אבל אני לא רואה שום אות שעובר לטלוויזיה עצמה.לרגע אחד הצלחתי שיראו את הדקסטופ על הטלוויזיה אבל זה נעלם אחרי מספר שניות (נשמע כמו Voodoo אבל זה מה שקרה)גם הממשק של הגדרות כרטיס מסך של ווינדוס 7 מזהה את המסך אבל עדיין כלוםעמית
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים אף אחד לא אמר שצריך להוריד ותהקין דרייבירים - בוא נתחיל מהבסיס.אתה משתמש ב winkey+p?
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר כן, אני שם את זה על Duplicate וזה לא עושה שום דבר חוץ מלהציג לי תצוגה יותר צרה בנייד.יש אפשרות כי מדובר בהגדרות של הטלוויזיה?אני רואה שתחת הגדרות HDMI יש 3 מצבים:RGBYCbCr 4:4:4YCbCr 4:2:2ניסיתי כמובן את כולם אבל לדעת על איזה זה צריך להיות כנראה יעזור..
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים למה duplicate? תשתמש ב extended desktop ותגדיר שהרזולוציה תהיה מותאמת למה שהטלוויזיה תומכת.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר ניסיתי עכשיו, עדיין כלום.למרות שהווינדוס 7 מזהה יפה את המסך ומציג אותו בממשק אני עדיין לא מצליח לראות.עוד רעיונות?עריכה:עכשיו חיברתי בVGA וישר התצוגה עבדה כמו שצריך
פורסם 2011 במאי 514 שנים מחבר אהלן,שלחתי מייל לתמיכה של אסוס והם שאלו עם התקנתי דרייברים והשתמשתי ב fn+ f8כשאמרתי שאלו לא עבדו הם שאלו אם אני רוצה לשלוח את זה אליהם חזרה דרך אחד מהחברות שבדף הזה:http://support.asus.com/ServiceCenter.aspx?SLanguage=enלפי איך שזה נראה יש מספר כתובות בישראל.באתר לא כתוב השם של העסק רק הטלפוןנראה שהמעבדה שעובדת איתם בארץ היא ServPro, www.servpro.com מישהו מכיר? שמע?תודה,עמית
פורסם 2011 במאי 514 שנים מחבר ניסתי כרגע רק בטלוויזיה אחרת ועדיין שום דבר.אני אנסה בכל מקרה עם כבל אחר.תודה
פורסם 2011 במאי 514 שנים הבנתי שיש כבלים באיכות ירודה ייתכן וזאת הבעיה כבל ג'נרי.אני אומר שיכול להיות מאוד וזאת הבעיה שלך בעיקר שזה עבד לשניה יכול לרמז על כבל לא איכותי.
פורסם 2011 במאי 514 שנים אין לי מושג הכל יכול להיות, תבקש כבל איכותי,טלויזיה אחרת שללתה, עוברים דבר דבר כדי למצוא את הבעיה, כרגע אתה צריך לבדוק כבל אין ערבון של 100%לדעתי זה הדבר האחרון שלא בדקתה.
פורסם 2011 במאי 614 שנים מחבר מסכים לגבי זה, אני אנסה למצוא כבל אחר.בכל אופן ממה שאני יודע HAMA נחשבים כבלים טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.