עבור לתוכן

מחפש המלצה לנייד שיקנה בארה"ב 500-900 דולר

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע אחי נמצא בארצות הברית ואני מעוניין שיקנה לי שם נייד, הייתי מעוניין בהמלצות לפי צרכיי שיפורטו, השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב מתקדם יחסית שישרת לאורך זמן (למשל I5 עם 6GB כרטיס מסך סביר) או להסתפק באחד חלש יחסית (I3 4GB עם כרטיס מסך און בורד)

מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים(לפעמים עם חיבור למסך LCD FULL HD), משחקים קלים (PES וכו') , אולי גם בעתיד (עוד שנתיים) המחשב ישמיש אותי אם אתחיל ללמוד , אבל אני מאמין שזה פחות רלוונטי

* גודל המסך - בין 14- 15 אינטצ' (גמיש)

* משקל רצוי- לא קריטי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אך לא חובה

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כפי שצוין עדיף עם יצאית HDMI , לא חובה

* בלוטות - אין צורך

* גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB

* צורב DVD- רצוי , לא חייב

* האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי, לא חובה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא

אין לי כרגע מסגרת תקציב ברורה, כפי שציינתי אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק או חלש יחסית , אבל אני נוטה לכיוון החלשים יותר כי תמיד יש שידורגים והיום מחשב נייד יכול להיות רלוונטי עד שנתיים בערך לדעתי. אשמח לקבל המלצות לדגמים ואם אפשר גם לינקים לאתרים בארה"ב.

שבת שלום ותודה מראש

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

לצרכים שלך, I3 או I5 עם 4GB זכרון יהיה מעולה. אני מתאר לעצמי שרוב הסרטים יהיו על המסך הנפרד?

יש די הרבה דגמים שיתאימו לך

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על משהו בכיוון.

יש דגמים מומלצים יותר? חברות מומלצות יותר? עדיף להשקיע בכרטיס מסך בינוני או לא?

פורסם

אם זה מעבד נורמלי, כמו ה I5 ואפילו ה I3 החדשים - אז אין ממש צורך במעבד גרפי נפרד. מה שכן, זה כדאי שיהיה איזה GT מהסדרות האחרונות לניידים. זה מוסיף. עדיף שיבוא עם אופטימוס Optimus כדי לחסוך בסוללה

מאיפה אתה יכול לרכוש ? רק רשתות פיסיות או גם NEWEGG?

פורסם
  • מחבר

גם פיסיות וגם אינרנטיות , אשמח אם תיתן לי דגם ספציפי של מעבדים מוןמליצם ו של מחשבים מומלצים , אני לא מבין בעולם הניידים שום דבר... :nixweiss:

ועוד משהו האם יש הבדל משמעותי בין זכרון נייד בנפח של 4GB של 1066 לבין נגיד 1300 או מהירים יותר?

פורסם

1. מעבדים מומלצים זה I3/I5 כאשר עדיף מהסדרות החדשות. סדרות חדשות של אינטל זה מעבדים עם ארבע ספרות, כמו I5-2410 או I3-2310. הם החדשים. לצרכים שתיארת כל מעבד יספיק

היותר ישנים זה I3-380M, למשל. גם הם טובים.

גם ה AMD המקבילים הם טובים, כמו מעבדי ה K625 וכאלה - אם תמצא משהו שמוצא חן בעיניך, תשאל

2. לדעתי כדאי לחפש דגם עם מעבד גרפי לא מובנה כגון ה GT520M או משהו בסגנון. תעשה חיפוש ב NEWEGG נניח

3. זכרון: 3-4GB יעשו עבודה נהדרת

4. תדאג שיהיו יציאות שאתה צריך, כמו HDMI, DVI או כל דבר אחר שאתה צריך

פורסם

2. לדעתי כדאי לחפש דגם עם מעבד גרפי לא מובנה כגון ה GT520M או משהו בסגנון.

GT520M =~ Intel 3000

כך שמספיק שהוא יקח את אחד המעבדים החדשים מסדרת i3\i5 Sandy Bridge וזה יסדר אותו בצורה זהה אם לא יותר טוב בגלל זמן סוללה טוב יותר.

פורסם

GT520M =~ Intel 3000

כך שמספיק שהוא יקח את אחד המעבדים החדשים מסדרת i3\i5 Sandy Bridge וזה יסדר אותו בצורה זהה אם לא יותר טוב בגלל זמן סוללה טוב יותר.

לא יודע. בביקורות ה GT520M הרבה פעמים עוקף ולא במעט.

בכלאופן, זאת היתה אמירה כללית בנוגע לכל המעבדים שציינתי, גם ה HD2000 שיכול להיות שיפגש בהם, וגם הHD ב Arrandale

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים