פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים יש לי סאב וופר דגם ADC 100 VAT יש לו בקרה משלו כולל הגברה והורדה של הווליום הוא מתחבר עם חוט אחד למגבר YMAHA הבעיה:כאשר אני מפעיל אותו יש לי רעש רקע כמו שהפעילו מיקרופון מול רמקול מין וווווו כזה חזק, ככל שאני מגביר את העוצמה כך גם הרעש עולהאין לי מושג איך לפטור את הבעיה הזאת?!יש לו אופציה לחוט הרקה וחיברתי לשם איזה חוט אנטנה (נחושת) אשר נופל על הריצפה, אך זה לא עוזר!!חברה מה עושים?שחר
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים יכול להיות שהחוט לא תקין (בין הרסיבר לסאב).*סתם מקרה לדוגמא: 2 רמקולים עם מגבר פנימי מוגברים, ואתה נוגע להם בקצה של החיבור המיני פלאג שלהם, זה עושה את אותו הווווו שאתה מתאר.Scorpion- אולי במקום לנזוף על אנשים תעזור להם..
פורסם 2003 בנובמבר 2721 שנים נסה לגעת עם חוט ההארקה שחיברת באחד הברגים של המגבר/רסיברשאליו מחובר הסאב.אם זה לא יעזור, נתק את הסאב מכל הכבלים, ובדוק האםהוא עדיין משמיע את הרעש. אם כן, תחזיר אותו, הוא לא תקין.אם הרעש נעלם, יש לך לופ אדמה מאחד המכשירים.אם יש לך חיבור כבלים לרסיבר, נסה לנתק אותו.תבדוק, ותחזור עם תשובות.><>
פורסם 2003 בנובמבר 2821 שנים תפעיל אותו בלי ששום דבר מחובר אליורק החשמל לתקעבלי כלום אפילו לא ארקה ואם זה נמשך אז המגבר בפנים דפוקאם זה מפסיק סימן שאיפה שהו המינוס של החוט אנטנה נוגע במינוס או של המגבר ימהה או איפשהונסה לבודד ארקות מהמגבר ימההבאופן עקרוני במערכות אודיו לא צריך ארקה וכשהיא מחוברת אפילו אם זה החוט אנטנה למגבר (המינוס) זה גורם לכזה ההם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.