עבור לתוכן

כמות זיכרון נחוצה ל- HTPC

Featured Replies

פורסם

חבל שאין באמת פורום אחד כללי על HTPC

HTPC זה מושג כללי מדי. אם אתה מדבר על מפרט אז בהחלט שקיים פורום כזה. 'מפרטי מחשב' הוא בדיוק המקום כדי להתייעץ על מערכת שלמה כולל כל הרכיבים וציוד היקפי.

שאר פורומי המשנה מיועדים להתייעצות ודיונים מעשיים ו/או תיאורטיים לגבי רכיבי החומרה/תוכנה שבהם הם עוסקים.

פורסם
  • מחבר

נכון "מפרטי מחשב" היה פורום מתאים יותר לנושא. אבל עדין HTPC כולל כמה דברים ספציפיים שהם חלק אינטגרלי מימנו ובמחשב PC רגיל הם היו נופלים בקטגוריות אחרות ממפרט מחשב. כמו למשל פתרון לרשת ביתית מימנה יוזרמו סרטים ל- HTPC או כל הנושא של קודקים ומאיצי חומרה לניגון הסרטים שעוד לא נכנסתי אליו עדין או איך בדיוק אני הולך לחבר את המחשב לטלוויזיה ולמערכת כך שיכול להקליט גם תכנים מהטלוויזיה ואיך אני שולט בהכל ממקום אחד (תוכנה או שלט מתאים). בקיצור חבל שאין פורום מימנו אפשר לקבל את כל התשובות הנוגעות ל- HTPC וצריך להתפזר בפורומים שונים עד שמרכיבים מערכת שלמה שתעבוד כ- "home theater pc" . כי המושג הזה כולל כמה דברים מעבר למפרט רכיבים. האמת שרק לפני חודש וחצי קניתי מחשב בעזרת הפורום מפרטי מחשב וסגרתי הכל שם כולל ציוד הקפי והכל. אבל נסיון לסגור את ה- HTPC בפורום אחד, איך שהוא נראה לי כבלתי אפשרי מבלי לחרוג מכותרת הפורום.

פורסם

מפרטי מחשב מיועד לקבלת המפרט המלא של המערכת. כולל מתאם רשת אלחוטי וציוד היקפי אחר.

פורום ממוקדים: לדיון ממוקד יותר בכל אחד מהנושאים אם יש בכך צורך. לדוגמה, אם אתה רוצה להתייעץ בנושא רשתות, הפורום המתאים הוא רשתות. אם אתה רוצה להתייעץ לגבי מערכת הפעלה, הפורום המתאים הוא Windows או מערכות הפעלה אחרות. אם אתה רוצה להתייעץ בנושא ציוד היקפי אז הפורום המתאים הוא ציוד היקפי.

כשאני אומר להתייעץ הכוונה היא לא לקבל סתם המלצה על רכיב (שאותה תוכל לקבל ברוב המקרים בפורום מפרטי מחשב) אלא לשאול שאלה כללית/תיאורטית או לדון קצת יותר לעומק בנושא שלשמו פתחת את הדיון שם.

אני באופן אישי חושב שעדיף לפתוח כמה וכמה נושאים בפורומים כדי לבנות את המערכת בעצמך, אך גם הגישה של פתיחת נושא ראשון בפורום מפרטי מחשב והמשך משם, אם יש צורך, היא לגיטימית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים