עבור לתוכן

האם אפשר לשים קירור של כ"מ ללא משחה טרמית?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שהכותרת ברורה..

סה"כ הלך לי הכרטיס מסך ואני רוצה לאפות אותו בתנור. עכשיו,צריך להוריד את הקירור, לנקות את שאריות המשחה (בוצע) אבל אין לי משחה טרמית להחליף. האם זה יהיה בסדר שאני אחבר את הקירור לאחר הבישול ללא משחה רק לבדיקה?

תודה!

פורסם
  • מחבר

8800GT..

אני לא יודע עד כמה הוא נחשב LOW-END

פורסם

ואני רוצה לאפות אותו בתנור.

:s05:

פורסם

פותח התרד מצטער אבל לא הבנתי את הבדיחה..

מה השאלה בדיוק ? כל רכיב שאתה מפרק לו את הקירור (מעבד/כרטיס מסך) חייב למרוח לו משחה טרמית..

פורסם

אתה יכול לחבר את גוף הקירור ללא משחה טרמית, אבל כשתעשה את זה תוכל לשים לב שהטמפ' נורא גבוה, וזה בגלל שהמשחה הטרמית היא סוג של מוליך חום. אז בכללי אתה יכול אבל ממש לא מומלץ.

מציע לרכוש את המשחה הבאה, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1665 מחיר טוב ל40 גרם משחה, יספיק לך להרבה מאוד זמן :xyxthumbs:

פורסם

הוא רוצה לבדוק שזה עובד לפני שהוא קונה ושם משחה טרמית ומרכיב את הקירור כמו שצריך.

אם זה רק לבדוק אם זה נדלק לא חושב שתהיה בעיה.

מצד שני אני לא יכול להתחייב לך על זה.

פורסם

^^ אמרתי שהוא יכול לא אמרתי שזה מומלץ, דוגמה טובה מאוד בשבילך: לפני כ4 שנים ניסיתי להחיות מחשב מי סוג ATHLONXP 2500+ למי שמכיר, בגלל שאותו בנאדם מיהר מאוד ולא היה לנו משחה טרמית נחש מה קרה, ב5 שניות הראשונות הכל היה סבבה אבל אחרי זה המחשב התכבה בעצמו, כמובן אז לא היה לי ניסיון רב כמו עכשיו, הדלקנו את המחשב שוב ונחש מה קרה היה בום שאני לא ישכח אף פעם, אחרי בדיקה גילינו שהמעבד פשוט יתפוצץ לחתיכות קטנות :silly: כמובן שמעבד וכרטיס מסך זה דברים שונים לגמרי והטכנולוגיה שלו התקדמה מאוד מאז הATHLONXP 2500+ אבל עדיין לא הייתי מציע לחבר גוף קירור ללא משחה טרמית, מקווה מאוד שהסיפור שלי יעזור לך :lol:

פורסם
  • מחבר

זה הקטע שאין התעסקות עם מחשבים כמעט.

רק בשביל זה אני צריך.

טוב פשוט אני אקנה משחה, חבל להסתכן.

עוד האפייה תעזור והכרטיס ישרף בגלל שאין משחה חח :silly:

תכלס הכרטיס הזה הוא סבבה בשבילי, מריץ מה שאני רוצה.. אני לא צריך חדש עד שזה לא מת סופית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים