פורסם 2011 באפריל 2814 שנים שלום יש לי בעיה אני מדליק תמחשב המחשב נדלק המסך רושם לי siving power moda משהו כזה מזה אומר ? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים זה יכול להגיד המון דברים... ממסך לא תקין עד בעיה בכל אחד מחלקי המחשב...רוב הסיכוי שהבעיה לא במסך ומשהו במחשב נכשל ואין פוסט... יש צפצופים מכיוון המחשב מיד אחרי ההדלקה ?תתחיל בזה שתבדוק שכל החיבורים מהודקים כמו שצריך למחשב...
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מה שזה אומר שהמסך ניכבה כדי לשמור צריכת חשמל, נסה לשנות הגדרות צריכת חשמל,המסך לא נידלק בכלל אחרי העליה של ווינדוס? אים הוא לא נידלק תנסה להיכנס בסייפ מוד תראה אים השתנה משהו, כמו כן ממתי הבעיה החלה?האים מישהו שיחק בהגדרות של המחשב למשל צריכת חשמל, כמו גם תנסה לעשות שיחזור למערכת אים זה קרה לאחרונה.
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים saving power mode בדרך כלל המסך לא מקבל שום שידור אז הוא מכניס את עצמו למצב שינה חוסך חשמל.האם היו מחוברים כמה מסכים ?באיזה ווינדוס אתה משתמש ואיזה כרטיס מסך?
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים גם לי זה קרה. הבוקר הדלקתי את המחשב, אבל על המסך לא רואים כלום.ניתקתי את הכרטיס מסך החיצוני וחיברתי את הכרטיס של לוח האם. אחרי הפעלה מחדש, המסך עובדאתמול בלילה בסופת ברקים קפץ לנו החשמל, יש מצב שהכרטיס מסך נשרף... באסה... הלכו 500 שקלאם גם אצלך זה כרטיס מסך חיצוני, אפשר לנסות לנתק אותו ולראות אם זה שעל הלוח אם עובד
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים גם לי זה קרה. הבוקר הדלקתי את המחשב, אבל על המסך לא רואים כלום.ניתקתי את הכרטיס מסך החיצוני וחיברתי את הכרטיס של לוח האם. אחרי הפעלה מחדש, המסך עובדאתמול בלילה בסופת ברקים קפץ לנו החשמל, יש מצב שהכרטיס מסך נשרף... באסה... הלכו 500 שקלתמיד אפשר לממש אחריות
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים מחבר נסיתי לבדוק עם משהו רופף חיזקתי את כל החוטים הוצאתי תRAM והכנסתי אותו דבר לכרטיס מסך.מה עושים ? בבקשה תעזרו לי תודה רבה
פורסם 2011 באפריל 2914 שנים יש לך כרטיס מסך על הלוח אם?אם כן, תוציא את הכרטיס מסך שלך ותשתמש באון בורד נראה לי שהוא נפטר לךך בטרם עת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.