עבור לתוכן

שאלה בנוגע לצפייה ב 3D

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??

פורסם

אצל AMD כול כרטיס יכול לעשות את זה (רק צריך משקפיים)

אצל ניווידיה צריך חבילה שקוראים לה 3D VISON אם אני לא טועה שכוללת בתוכה משקפיים גם

וכמובן מסך תמוך

פורסם
  • מחבר

אצל NVIDIA כרטיס מסך בלי 3D VISION לא תומך 3D?

פורסם

אני לא בטוח איך זה עובד אצל ניווידיה

אני חושב שה 3D VISON קונים בניפרד מהכרטיס מסך ומגיעה איתו איזה תוסף לדרייבר + משקפיים וכו ... ואתה קונה את הכרטיס (הרגיל) בנפרד ... יש מדריכים לזה

פורסם

אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??

צריך מסך מיוחד ומשקפים מיוחדים

וגם בהנווידה לא צריך כרטיס מיוחד -כרטיסי הגימינג שלהם תומכים כבר כמה שנים

והדריבר מופץ חינם -רק צריך להגדיר אותו לעבוד ב3D

הבעיה של AMD והנווידה זה הביצועים ב3D

זה מוריד הרבה מהביצועים וצריך מחשב מפלצת לשחק בלי להוריד המון מההגדרות

פורסם

רגע, בשביל לשחק 3D עם מעבד i5 2500 ו-HD6950, על מסך T2333 של סמסונג.

מה צריך לקנות? יהיה חוויה מלאה?

כמה עלות של כל המוצרים שחסרים?

פורסם

לא מכיר את המסך הזה עם הוא לא תומך 3D אז מסך חדש

ומשקפים להנווידה יש מבצע של 2 ביחד משקפים ומסך

מבחינת משקפים עם אני לא טועה אז להנווידה הטכנולוגיה שלה וAMD עם אחרת

פורסם

אתה צריך לקנות מסך ספציפי שהותאם לצפייה ב-3D בנוסף אתה צריך את סט המשקפיים של אנווידיה..(נע בסביבות ה-700-1000 שקלים).

בנוסף מומלץ כרטיס מסך די חייתי אם אתה רוצה להנות בצורה מלאה מחוויית 3D...זה מוריד בצורה משמעותית את הביצועים למחשב...(סוג של חישוב כפול).

בוא נגיד ככה שבשביל חוויה טובה...נגיד BLACK OPS ב-3D...GTX560... :-)

(ההוצאה על החוויה היא לא קטנה...מכרתי ללקוח את המסך בסביבות ה-1500 שקל..(23 אינץ' של סמסונג).

בהצלחה! :hi:

פורסם

עד כמה שזכור לי אצל ATI החוויה של ה3D לא דורשת משקפיים ומוגבלת בסדרת 5XXX ברזולוציה (מכוון שאין לסדרה תמיכה בDP1.2),

ובסדרת 6XXX דרוש מסך תואם (של לפחות 120MHZ - כ60MHZ לכל עין)

ובעל יציאה של MINI DP1.2 (אני לא סגור שיש כאלה בארץ) בשביל לקבל חוויה טובה (מעל 30FPS)

ברזולוציה גבוהה(1080P),אם למסך יש יציאה של DP1.1 אז הFPS מוגבל ל30 בשימוש ב3D ברזול' 1080P - זה לפי מה שאני זוכר.

למען האמת, לדעתי האישית עם מערכת כזו עדיף לך ללכת יותר לכיוון של EYE FINITY (אני חושב שהחוויה הרבה יותר טובה מ3D).

פורסם

Nvidia כאמור מוכרים קיט של משקפיים אקטיביות אלחוטיות (3dvision).

רשמית, נתמכים כ-19 מסכי Desktop LCD (להוציא מקרנים, טלויזיות, ניידים וכדומה)

AMD (מספקים פתרון המתבסס על תוכנות צד שלישי) אינם מוכרים משקפי 3D, לכן הכרחי שהמסך יגיע עם משקפיים תואמות.

רשמית, נתמכים כרגע 2 מסכי Desktop LCD בלבד - אילו מגיעים עם משקפיים. (Acer HS244HQ ו- Viewsonic V3D241WM-LED)

אישית לא ראיתי את המסכים האילו בארץ.

* גם מסכי ה-3D של Zalman נתמכים עם משקפיים פאסיביות, אך מדובר בטכנולוגיה שונה ופחות איכותית.

* טלויזיות 3DTV גם כן מגיעות עם משקפיים ואינן מחייבות ברכישת ערכת 3DVision

AMD תומכים רשמית בכ-35 טלויזיות, לעומת כ-187 בתמיכת Nvidia.

פורסם

איזה איזה כרטיס כדאי ?

יש לי מסך טלוויזה חדש של פיליפס 9705h עם משקפיים ומשדר שהגיעו איתו .

אני צריך שבכרטיס יהיה hdmi 1.4a ... על מנת שהטלוויזיה תדע לזהות לבד שמדובר בשידור 3D ותעבור למצב השידור המתאים .

עכשיו השאלה היא האם הפיתרון של AMD עדיף על זה של NVIDIA או ההפך ?

אני מדבר על הסדרה האחרונה hd6XXX או שיש כרטיס עדיף של NVIDIA שמגיע עם כניסת HDMI בגרסה הנ"ל.

וסליחה על גניבת האשכול :xyxthumbs:

פורסם

אני לא יודע כמה זה קריטי שהדגם יתמך רשמית, אבל 3DTV Play של Nvidia תומך בדגם הספציפי

http://www.nvidia.com/object/3dtv-play-requirements.html

(אגב, אתה לא צריך HDMI בגרסא 1.4 בכרטיסי Nvidia, למרות שיש כאילו, רק הטלויזיה צריכה לתמוך, והרשימה הנ"ל מאמתת - גם gtx260 יעבוד)

AMD לא ציינו תמיכה רשמית אפילו בטלויזיה אחת של Philips, שוב, לא יודע מה ההשלכות, אולי זה לא משנה בהנחה שזה יעבוד ?

http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-hd3d/Pages/supported-hardware.aspx

עריכה: נראה שאצל הירוקים קיימת אפשרות להפעיל 3D גם על טלויזיות hdmi 1.4 אשר לא נתמכות רשמית.

http://3dvision-blog.com/quick-user-tutorial-for-enabling-3dtv-play-on-any-hdmi-1-4-device/

מה שאומר שבמקרה הרגיל (ללא טריקים) עלולות להיות בעיות עם טלויזיות שלא נתמכות רשמית.

צריך לברר מה קורה אצל משתמשי AMD מהבחינה הזאת... למשל, יש מצב שהדריבר של iz3d יתמודד עם טלויזיות שלא נתמכות רשמית ע"י AMD.

פורסם

מעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים