פורסם 2011 באפריל 2814 שנים כאשר אני מדליק את המחשב בסמל הטעינה של WINDOWS 7 המחשב ניתקע בסמל, או מעביר למסך כחול ועושה ריסטרט.. הנה אחד מהשגיאות: 0x0000007e (oxc0000005'0x8ae6b995,0x86e38a8,0x86e38e38780)וזה השגיאה כשניסביתי להיכנס דרך SAFE MOD: irql_not_less_or_equal error אם תרצו אני יעלה גם תמונות של כל השגיאות.
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים בדוק טמפרטורות ותקינות דיסק קשיח בעזרת התוכנה MHDD למקרה ואתה לא מצליח נסה תמיכה של MICROSOFThttp://support.microsoft.com/gp/chatintroLPdemo/heדבר נוסף לפי מידע שאספתי אודות השגיאה:0x0000007eמדובר שיש אי תאימות בין הגרסה של BIOS למערכת ההפעלהנסה להפעיל מדיסק LIVE .כרגע אין לי עוד עצות נ.ב איזה לוח יש לך ומה גירסת ה BIOS שיש לך?
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר בדוק טמפרטורות ותקינות דיסק קשיח בעזרת התוכנה MHDD למקרה ואתה לא מצליח נסה תמיכה של MICROSOFThttp://support.microsoft.com/gp/chatintroLPdemo/heדבר נוסף לפי מידע שאספתי אודות השגיאה:0x0000007eמדובר שיש אי תאימות בין הגרסה של BIOS למערכת ההפעלהנסה להפעיל מדיסק LIVE .כרגע אין לי עוד עצות נ.ב איזה לוח יש לך ומה גירסת ה BIOS שיש לך?איך בודקים גרסת BIOS אחי? מזאת אומרת מדיסק LIVE? הלוח אם שלי : m2n-mx se plus <green , של ASUS , עוד פרטים על הלוח אם? מערכת ההפעלה: windows7 32bit home premium
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים אכן בדיקה מדיסק LIVE זה רעיון טוב:ישנן מעכות הפעלה שניתן להריץ אותן מדיסק ללא צורך בהתקנהאני משתמש ב- UBUNTO לצורך כך, אתה יכול להוריד אותו בחינם (חפש בגוגל)זה קובץ IMAGE שצריך לצרוב על דיסק ואז להגדיר בביוס שיעשה BOOT מ- CDעושים ריסטרט ואז יעלה התפריט של UBUNTOאם המערכת הזאת תעלה אז פשוט תשחק איתה קצת, תגלוש באינטרנט וכו' תראה שהכל עובד טובככה תדע אם מקור הבעיה שלך הוא בווינדוס או בחומרה
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר החלפתי הרדיסק רציתי להתקין עליו WINDOWS מדיסק וקיבלתי מסך כחול ,זה מסביר שזה משהו בחומרה ?עכשיו אני ינסה תפתרון שלך יכול להיות שזה בגלל שמהעבד מתחמם? אני חושב על להחליך משפחה טרמית.
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר איזה מערכת הפעלה ניסיתה להתקין ?אותה מערכת הפעלה שיש לי במחשב שלא פועל , windows 7 32bit home primum
פורסם 2011 באפריל 2814 שנים מחבר לא אחי קיבלתי מסך כחול אחרי שהחלפתי הרדיסק הכנסתי דיסק התקנה , הפעלתי מחשב ובספוטניות קיבלתי מסך כחול בבוט עריכה קיבלתי עוד מסך כחול בניסיון להיכנס למצב בטוח : bad_pool_caller0x000000c2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.