עבור לתוכן

Ivy Bridge 22 NM מה ינתן מול הדור הנוכחי ?

Featured Replies

פורסם

לא חומרה בלוח ( זה שיהיה חריץ PCI -3.0 וזכרונות מהירים לא רלוונטי אלי ),

הכוונה

לעיבוד וידאו , משחקים

שפות מעבד

,עיבוד אינפורמציה ע"י המעבד למי שמבין

( לדוגמא ב- AMD יהיה בבולדוזר שפת מעבד חדשה SSE5 שיתן שיפור בוידאו )

פורסם

עד שהמעבדים לא ייצאו לא ניתן לנבא ולדעת איך כל הנתונים הטכניים שעל הנייר יבואו לידי ביטוי. סביר להניח שלא תהיה קפיצת מדרגה משמעותית אלא רק ייעול ואולי גם שיפור קטן של הארכיטקטורה. כנ"ל נכון לגבי מעבדי ה-Bulldozer שעד לרגע יציאתם לא ניתן יהיה לדעת בוודאות מהם יכולתיהם בפועל בשימושים השונים.

פורסם
  • מחבר

לא מדוייק

לבולדוזר יודעים מהירות מעבד 1866 MHZ

שפת עיבוד SSE5 שזה חשוב לי

ואין קשר לאיך שזה יעבוד בפועל

או כמה OC יגיע

פורסם

מה זאת אומרת

ואין קשר לאיך שזה יעבוד בפועל

או כמה OC יגיע

?

OC? מילא, נתון שהוא באמת פחות חשוב לחלק מספיק גדול מהאנשים, אבל היכולת של המעבד בפועל? הרי היכולת היא זאת שקובעת (לאור המחיר והדרישות) עד כמה המעבד משתלם או מתאים לסוג שימוש מסוים. כל הנתונים הטכניים על הנייר הם יפים ונחמדים, אך מעל לכל חשוב לדעת מה המעבד (או כל רכיב חומרה אחר לצורך העניין) מסוגל לעשות בפועל.

ובנוגע לערכת הפקודות. זה שערכת הפקודות קיימת במעבד לא מבטיח כלום. צריך שהתוכנה שבה אתה משתמש תדע לנצל אותה. לדוגמה תוכנות מסוימות שעברו אופטימיזציה למעבדים של יצרן X, כלומר ברגע שהן לא מזהות מעבד של X הן לא מנצלות את ערכות הפקודות הקיימות מלבד את ה-X86-64. כתוצאה התוכנות הללו יציגו לרוב ביצועים עדיפים, אפילו משמעותית, על מעבדים של יצרן X בהשוואה למתחרים. אז גם סוג התוכנה שבו משתמשים הוא שיקול שצריך להתחשב בו.

פורסם
  • מחבר

לא הצלחת לצערי להבין את השאלה שלי

לא מעניין אותי עלות מול תועלת

אותי מעניין כרגע נתונים טכניים על הנייר , שפות עיבוד חדשות ,תהליכים משופרים של המעבד ,

פקודות חדשות ומה על הנייר עשויות לשפר

פורסם

ivy זה sandy מכווץ, לא יהיה משהו מהפכני.

פורסם

אז תאלץ להמתין לחשיפת המפרט הטכני הרשמי.

פורסם

חוץ מזה, על הנייר שום דבר לא מעניין. יכולים להבטיח הרים וגבעות, בפועל יש מבחני ביצועים.

אם אתה צריך לקנות מחשב תקנה עכשיו. אם אתה לא חייב, תחכה ונראה מה יצא ומה יהיו הביצועים. רק אז תדע אם בכלל

תפיק תועלת מדברים שכתובים "על הנייר". הנבואה ניתנה לשוטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים