עבור לתוכן

מישהו שמע פעם על EPoX 8rda3I?

Featured Replies

פורסם

טוב , הלכתי אתמול לקנות לוח+זיכרון+מארז+מעבד מKSP ולקחתי לוח 8rda3 ועכשיו שאני מסתכל על הקופסא וגם בדגם הוא רושם של שהדגם של הלוח הוא EPoX 8rda3I ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם זה שללוח הזה יש DUAL DDR וNFORCE 2 ULTRA 400 ולא SPP מה יותר טוב בלוח הזה חוץ מהCHIPSET ? הוא עלה לי 470שקל

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל אף אחד לא יודע ? מפיסטו איפה אתה שצריכים אותך ?!

פורסם

I know there are 8RDA, 8RDA+, 8RDA3 and 8RDA3+. never heard of 8RDA31, the 1 might be a revision or plus or not model.

...I just looked at EPoX site and there's 8RDA3I, that might be it.

פורסם
  • מחבר

כן זה זה... 8rda3I פשוט הI שרשום על הקופסא נראה כמו 1....

פורסם

בקיצור - 8RDA3 לא קיים יותר באופן שוטף

ויש את ה 8RDA3I שהוא עדיף עליו בהרבה .

אני רק מקווה בשבילך שקיבלת את הגרסה האחרונה שלו (2.1 ) ולא 2 או 1.3 .

פורסם

בקיצור - 8RDA3 לא קיים יותר באופן שוטף

ויש את ה 8RDA3I שהוא עדיף עליו בהרבה .

אני רק מקווה בשבילך שקיבלת את הגרסה האחרונה שלו (2.1 ) ולא 2 או 1.3 .

בPch קיבלתי את ה2.1, הגרסה החדשה ביותר, הלוח יותר טוב מה8rda3 הרגיל כי הוא מגיע גם

עם כרטיס רשת , הלוח מצויין, אולי אני גם יחליף את האביט שלי לאחד כבר נראה. (לאחי יש אותו 8rda3i)

פורסם
  • מחבר

כן , אני שם לב לשיפור בסאונד עכשיו , ואוברקלוקינג אני לא ינסה מכוון שהמעבד שלי גם ככה חם , אבל שאני יקנה קירור מתאים אני ינסה ונראה מה הולך , אני מקווה שהכל יהיה טוב , בינתיים הלוח יציב כסלע ועובד פשוט מצויין , אני רק צריך ללכת להחליף זיכרונות לINFINEON במקום XEROX

עדכון : איפה אני בודק איזה גירסא הוא ? בCPUZ אני רואה שהוא כותב Revision : C1 אבל על הלוח לא כתוב כלום , כתוב רק הדגם שלו

ד"א :

עכשיו הוצאתי את הזיכרונות וראיתי שכתוב עליהם Infineon איזה בושה לי , כנראה שהרכבתי אותו לא שמתי לב... ראיתי רק מספרים ועכשיו המחשב כתב DDR 3200 256MB אז אמרתי שאני ילך להסתכל מבט חוזר על הזיכרונות ואני רואה שכתוב עליהם אינפיניון , אבל אני עדיין לא מבין , למה המחשב כתב שהם XEROX !? למה?! יש לזה הסבר?

עוד עידכון : עכשיו הוא כותב שזה עוד פעם XEROX , מה הולך כאן !?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים