עבור לתוכן

לא מצליח לקבוע פרופיל לכרטיס המסך שלי...

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מנסה להמהיר מעט את כרטיס המסך דרך לוח הבקרה של NVIDIA.

(ברשותי GTX570) וההמהרה היא לצורך הנאה אקסטרה בלבד...

פעם זה הצליח לי ומאז שפירמטתי את המחשב אני פשוט לא מצליח לבצע את זה.

אני קובע תדר על 780 במקום 732,זכרונות על 2000 במקום 1900 ומהירות מאוורר על 70%.

יוצר את הפרופיל,ובמקום הוא מצליח,אך לאחר הפעלת המערכת מחדש הוא מתאפס.

יש דרך כלשהי לבצע את זה בצורה מקצועית יותר?יכול להיות שהמתח לכרטיס לא מאפשר?איפה אני משנה?

תודה רבה לעוזרים!

שגיא. :xyxthumbs:

פורסם

אני מניח שאתה משתמש ב-Nvidia System Tools. להלן הוראות לשמירת הפרופיל והפעלתו באתחול:

1. Go to your NVIDIA Control Panel.

2. On the left hand side, click on "Device Settings" under "Performance".

3. Adjust your "Custom" settings such as "Core clock", "Memory clock", and "Shader clock".

4. Once you have the desire numbers, a "Apply" and "Cancel" option should appear below. Obviously, click on "Apply" to save the settings.

5. Now, the "Save to profile" will become a selectable option, right above. Click on it, give your profile a name, and now you have a new profile.

6. Next, on the left side again click on "Profile policies".

7. Under "Take this action", put a check mark on "Load this profile". This will add the "Load this profile" to the white box, below, right-hand side that says "Take these actions:", "When these conditions meet:"

8. Under "When the following condition(s) is/are met:" white box are several options. Choose, "The system first starts Windows", and click on the -> arrow, to add it to the box to the right.

9. Now you should have something like this "Take these actions: Load this Profile. When these conditions meet: The system first starts Windows".

10. Do not press "Accept" yet. First, it's time to choose the profile by click on the word Profile that is in "Load this Profile".

11. A pop-up Window will appear and choose the profile that you created earlier in the step above.

12. Now, click on "Accept".

13. This will add the rules that you customize into the "Rules" box. Make sure ONLY one (1) rule is selected with a check and that should be "YOUR RULES" that you created. Duh! :-)

14. Restart your PC and now your settings should stay when you boot into Windows. Check for yourself.

אבל במקומך הייתי משתמש בתוכנות צד שלישי המיועדות ספציפית להמהרה וניתור כרטיסי מסך, אילו ידידותיות בהרבה,

כמו למשל MSI AfterBurner או EVGA Precision.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

התוכנות הללו ייעבדו גם עם כרטיסים של gainward?

וד״א עשיתי את הפעולה בדיוק כמו שרשום וזה לא עבד מההתחלה...כנראה יש בעיה עם המחשב או הלוח.

פורסם

כן, התוכנות יעבדו עם כל הכרטיסים.

יש גם את Nvidia Inspector (צד שלישי) שיועד רק לכרטיסי NV, אבל זה לא ממש משנה, בחר את התוכנה שהכי נוחה לך.

(השתמשת ב-Nvidia System Tools אחרונה ? גרסא 6.06)

פורסם
  • מחבר

התוכנה האחרונה של NVIDIA שהבאת לי ממש נוחה...אבל יש בעיה...עדיין כשאני מפעיל מחדש את המחשב ההגדרות חוזרת לדיפולט.נראה לך שיש קשר לתוכנה EXPRTool שמסופקת עם כרטיסי GAINWARD?

מה גם שאי אפשר לשלוט שם ב-GPU CLOCK.-הוא נעול מסיבה כלשהי.

וד"א אני לא משתמש בNVIDIA SYSTEM TOOLS...אני משתמש בCONTROL PANEL של אנווידיה.

פורסם

Nvidia System Tools (או בשמה הקודם "nTune") מוסיפה את אפשרויות ה-OC אל לוח הבקרה של Nvidia.

לא אמורה להיות אפשרות כזאת בלוח הבקרה בברירת מחדל \ לאחר התקנת הדריבר. אגב, אתה על Win7, כן?

התוכנה שהבאתי (NV Inspector) היא לא של Nvidia, רק מיועדת לכרטיסיה. אני לא בטוח איך לקבע שם פרופיל אבל אפשר לבחור

"create clocks shortcut" ולשים את קיצור הדרך בתקיית ה-startup של windows.

והסלידר של ה-Shader Clock הוא זה ששולט גם ב GPU Clock (יש יחס ישיר ביניהם, זה לא משנה את מי מהם תזיז, לכן כנראה ביטלו אחד)

הייתי ממליץ בכל מקרה להסיר את EXPERTool ולהשתמש ב-MSI Afterburner - זאת נחשבת להכי פופולארית.

יש שם הכי למטה בצד שמאל "Apply Overclocking at system startup", תלחץ על זה, שהנורה תדלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים